۰
subtitle
ارسال: #۱

زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟
سلام دوستان من دارم کتاب مانو میخونم کلی HDL یاد داده و ازش سوال داده که خیلی هم وقت گیره
کتاب پوران هم دارم اما از این مبحث فقط یه درسنامه است و یه دونه تست
سوالای کنکور سال های اخیر رو اگه دارین میشه بگین به من که از این مبحث سوال طرح شده یا نه؟
سوالای کنکور سال های اخیر رو اگه دارین میشه بگین به من که از این مبحث سوال طرح شده یا نه؟
۱
ارسال: #۲

RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟
من تا حالا ندیدم از این بحث سؤالی اومده باشه خودم هم واسه ی کنکور نخوندمش و سؤالی هم نیومد.
۱
ارسال: #۳

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ق.ظ)najme1993 نوشته شده توسط: سلام دوستان من دارم کتاب مانو میخونم کلی HDL یاد داده و ازش سوال داده که خیلی هم وقت گیره
یه سال یه تست اومد که سنجش حذفش کرد، نمیخواد بخونینش
۰
ارسال: #۴

نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین....
ارسال: #۵

ارسال: #۶

(۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ق.ظ)najme1993 نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین....راستش وقتی من تحقیق کردم اینا رو بهم معرفی کردن
الان من که شروع کردم به نظرتون کاره اشتباهی نیست منبع رو عوض کنم؟
شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنین؟
همون پوران رو خوب متوجه بشین کافیه .همه تست های پورانم یادبگیرین همشون نکته دارن.فقط پوران کافیه (موریس مانو لازم نیست)و اون قصل هم نخون بنظرمن من که نخوندم .ولی تست های پورانو طوری تسلط پیدا کن که توی کنکور در زمان کم بتونی سوالاتودرست جوا بدی.موفق باشید
ارسال: #۷

(۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط:(02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ق.ظ)najme1993 نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین....راستش وقتی من تحقیق کردم اینا رو بهم معرفی کردن
الان من که شروع کردم به نظرتون کاره اشتباهی نیست منبع رو عوض کنم؟
شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنین؟
همون پوران رو خوب متوجه بشین کافیه .همه تست های پورانم یادبگیرین همشون نکته دارن.فقط پوران کافیه (موریس مانو لازم نیست)و اون قصل هم نخون بنظرمن من که نخوندم .ولی تست های پورانو طوری تسلط پیدا کن که توی کنکور در زمان کم بتونی سوالاتودرست جوا بدی.موفق باشید
نظردکتراجلالی اینه که مانو اصلا خوب نیست.وبترسون رو قبول دارن...بادلیل علمی البته
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close