![]() |
زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - نسخهی قابل چاپ |
زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - najme1993 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ق.ظ
سلام دوستان من دارم کتاب مانو میخونم کلی HDL یاد داده و ازش سوال داده که خیلی هم وقت گیره کتاب پوران هم دارم اما از این مبحث فقط یه درسنامه است و یه دونه تست سوالای کنکور سال های اخیر رو اگه دارین میشه بگین به من که از این مبحث سوال طرح شده یا نه؟ |
RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - omid69 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ق.ظ
من تا حالا ندیدم از این بحث سؤالی اومده باشه خودم هم واسه ی کنکور نخوندمش و سؤالی هم نیومد. |
RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - Falcon - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ق.ظ)najme1993 نوشته شده توسط: سلام دوستان من دارم کتاب مانو میخونم کلی HDL یاد داده و ازش سوال داده که خیلی هم وقت گیره یه سال یه تست اومد که سنجش حذفش کرد، نمیخواد بخونینش |
RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - ریحان - ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین.... |
RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - najme1993 - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین....راستش وقتی من تحقیق کردم اینا رو بهم معرفی کردن الان من که شروع کردم به نظرتون کاره اشتباهی نیست منبع رو عوض کنم؟ شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنین؟ |
RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - نازین - ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ق.ظ)najme1993 نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین....راستش وقتی من تحقیق کردم اینا رو بهم معرفی کردن همون پوران رو خوب متوجه بشین کافیه .همه تست های پورانم یادبگیرین همشون نکته دارن.فقط پوران کافیه (موریس مانو لازم نیست)و اون قصل هم نخون بنظرمن من که نخوندم .ولی تست های پورانو طوری تسلط پیدا کن که توی کنکور در زمان کم بتونی سوالاتودرست جوا بدی.موفق باشید |
RE: زبان توصیف سخت افزار جز سوالات هست؟ - ریحان - ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط:(02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ق.ظ)najme1993 نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: نمیخوام دخالت کرده باشم اما بیشتر در مورد انتخاب مرجع دقت کنین....راستش وقتی من تحقیق کردم اینا رو بهم معرفی کردن نظردکتراجلالی اینه که مانو اصلا خوب نیست.وبترسون رو قبول دارن...بادلیل علمی البته |