ببینید؛ من کوچیکتر یه نصیحت میکنم به شما دوستان. مخصوصا کسانی که ارشد دارن میخونن.
شما خواسته یا ناخواسته حداقل تا زمان شاغل شدن و یا تحصیل در مقطع بعدی باید با استاد خودتون کنار بیاین و یا اگه میتونید(نمیدونم میشه یا نه) استادتونو عوض کنین...
جدیدا خیلی باب شده که برخی از ارگانهای مهم دولتی و غیر دولتی هم واسه شاغل شدن ریکامندیشن میخوان از استادتون. پس برگ سبز خودتونو نسوزونید و سعی کنین کار خودتونو پیش ببرید و همه جوره استاد رو کاور کنین...خدا رو چی دیدین شاید اونهم اومد توی لاین شما و یا تونست شما رو درک کنه و به اون درکش احترام بگذاره...
من خودم به شخصه واسه استاد راهنمام خیلی احترام قائلم و از شخصیتش خوشم میومد . اما تا روز دفاع هم حتی منو با چشم بدبینی نیگا میکرد متاسفانه!(حداقل من اینطور فکر میکنم).
))
یعنی فکر کنیم مثلا روز قبل از دفاع من و یکی از دانشجوهای دکتری خودشو(ارشدم با همین استاد بوده) که با هم کار کرده بودیم رو کشونده توی اتاقش واسه یه سوال که اگه تشریح کنم دراز دراز میخندین و فکر میکنین یا ما دیوونه بودیم که اینجوری فکر میکرده درموردمون یا اون استاد ایرانی الاصل بوده!!!
آره... متاسفانه نه تنها ایرونیای اینجا و بلکه خیلی از اساتید شریف(از نوع صفتی) ایرانی تو اونور آب هم همینطورین. حالا درسته که تعداد زیادی از اساتید هم هستن که آنگلوساکسونی برخورد میکنن و واقعا نایسن... ولی اینجوریشم داریم دگ.
همه چیز در یک کلام که؛ سعی کنین آینده نگر باشید و با آینده نگری با اساتید تون برخورد کنید و نه اینکه بی احترامی و یا دست به پاچه شوید
))