۰
subtitle
ارسال: #۱

مشکل در ایمپورت کردن inetmanet در omnet
سلام دوستان خسته نباشید . من برای شبیه سازی پروژه ام از شبیه ساز omnet استفاده کردم .چارچوب inetmanet رو بهش اضافه کردم ولی با این خطا روبرو می شم ممنون میشم یکی کمک کنه.
cannot convert unit kbps to bps
۱
ارسال: #۲

RE: مشکل در ایمپورت کردن inetmanet در omnet
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط: سلام دوستان خسته نباشید . من برای شبیه سازی پروژه ام از شبیه ساز omnet استفاده کردم .چارچوب inetmanet رو بهش اضافه کردم ولی با این خطا روبرو می شم ممنون میشم یکی کمک کنه.
چارچوب (شاید منظورتون همون فریمورک باشه )
چطور ایمپورت می کنید و این پیغام کی و کجا نشون داده میشه؟
۰
ارسال: #۳

سلام
اول extract شده inetmanet رو توی پوشه samples گذاشتم بعد توی IDE :
File -> Import -> General -> Exist projects into workspace
توی قسمت select root directory پوشه inetmanet که در samples هستش رو انتخاب کردم و بعد finish رو زدم
بعد از build کردن با این خطا که در بالا گفته شد روبرو شدم.
من از omnet-4.1 و از inetmanet-master استفاده کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.[/align]
توی قسمت select root directory پوشه inetmanet که در samples هستش رو انتخاب کردم و بعد finish رو زدم
ارسال: #۴

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط: سلامدرست ایمپورت کردین.
این خطا رو کجا میده؟
نسخه امنت ۴/۲/۲ رو نصب کنید ببینید کار میکنه
نسخه ۴/۳ خود اینتمنت رو داره. اونو رو هم نصب کنید ببینید کار میکنه یا نه.
(من دیر ب دیر میام مانشت بهم پیام خصوصی بزنید )
۰
ارسال: #۵

سلام
من یه کدی دارم که می خوام اون کد رو اجرا کنم این کد با omnet 4-1 نوشته شده منم این ورژن رو نصب کردم
برای این که این خطا هام درست بشه اومدم واحد ها رو تغییر دادم یعنی kbps رو خودم به bps تبدیل کردم خطا ها درست شد
ایا این کار من درست بوده ؟
[/align]
من یه کدی دارم که می خوام اون کد رو اجرا کنم این کد با omnet 4-1 نوشته شده منم این ورژن رو نصب کردم
برای این که این خطا هام درست بشه اومدم واحد ها رو تغییر دادم یعنی kbps رو خودم به bps تبدیل کردم خطا ها درست شد
ایا این کار من درست بوده ؟
[/align]
۰
ارسال: #۶

چگونه omnet را نصب کنیم؟
سلام
من نرم افزار omnet را دانلود کردم ورژن ۴/۴/۱ را اما نمی دانم چگونه باید نصب کنم البته من pdf مربوط به راهنمای نصبش رو خوندم اما هر کاری کردم نصب نشد ممنون میشم راهنمایی فرمایید
من نرم افزار omnet را دانلود کردم ورژن ۴/۴/۱ را اما نمی دانم چگونه باید نصب کنم البته من pdf مربوط به راهنمای نصبش رو خوندم اما هر کاری کردم نصب نشد ممنون میشم راهنمایی فرمایید
ارسال: #۷

(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)muna نوشته شده توسط: سلامسلام
امیدوارم نوشته زیر بتونه بهتون کمک کنه
برای نصب برنامه ابتدا فایل mingwenv.cmd را از پوشه نرم افزار اجرا کرده و خط دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:
کد:
./configure
Make
توجه کنید هنگام نصب پوشه برنامه را در یک سیر با نام کامل قرار دهید که این بدین معنی است که در آدرس پوشه فاصله وجود ندارد بعنوان مثال مسیر زیر اشتباه است:
C:\program files
چون بین program و files فاصله است. مثلا آدرس زیر درست است:F:\omnetpp-4.2.1-src-windows
از : آموزش کاربردی ++omnet
در این
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هم پی دی افی واسش گذاشته شده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close