(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط: (25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ)blackcode نوشته شده توسط: سلام...درود بر شما...توضیحاتتون را خوندم و استفاده کردم
فقط چندتا سوال:
با توجه به متفاوت بودن دروس این رشته با هوش مصنوعی،امکان ادامه تحصیل در دوره دکترا در ایران یا خارج از ایران وجود داره؟
من شنیدم ایران در زمینه رباتیک تحریم هست و کسی که این رشته را انتخاب می کنه نمی تونه در خارج از ایران ادامه تحصیل بده.راسته؟
به نظر شما با رتبه ۱۲۶ هوش،می تونم شبانه این رشته را بیارم؟از اونجایی که برای درس خوندن و حضور در کلاس ها خیلی تنبل(!) هستم و اگه خوابگاه نرم به درسم لطمه می خوره،مشکل خوابگاه ندارم؟راحت خوابگاه میدن؟
من اصفهان زندگی می کنم.اگه شما جای من بودی رباتیک شبانه امیرکبیر را قبل از اصفهان و صنعتی میزدی یا بعدش؟
در مورد دکترای هوش دادن در صورتی که تز هوشی انجام داده باشید رقابت فقط کمی سختتر هست همین نه این که اصلا نشه. برای خارج رفتن هم خب دوستان هم گفتند، مسلما پروژه نظامی بر ندارید طوری نیست هر چند درمورد مالتی ایجنت فکر نمیکنم زیاد سخت بگیرن.
شبانه خوابگاه ترم اولش اصولا نمیدن مگه که خیلی بدوی و بعیده ولی ترمای بعد میشه گرفت هرچند خوابگاههای داغون رو. برای حضور در کلاس و اینا کلا اگه تنبلی که کبیر نیا اصن :دی
من هم اصفهان بودم، و سال دومم بود و خونده بودم واسه تهران. من کلا شبانه نزدم ولی اگه میزدم قطعا رباتیک کبیرم میزدم چون اینجا فوقش دو تا سه تا از هشت تا درس و برخی موضوعات سرکاریه ولی صنعتی و خود اصفهان اینا رسما دیگه درس خوندن و همه چی سرکاریه!!
مرسی بابت راهنماییت...واقعا توضیحاتت مفیده و من خیلی راضی هستم...من به دروس غیر از کامپیوتری هم علاقه داشتم و روی همین حساب فکر می کنم رباتیک هم دوست دارم
حقیقتش من شدیدا تنبلم و اگه سر کلاس چیزی یاد نگیرم بعد از کلاس هم نمی خونم(اصطلاحا خودخوان نیستم)
اگه استاداش باحالن و سر کلاس چیز یاد میگیرم حاضرم حتی شبانه شو بزنم و اگه بشه قبول بشمو بیام و سختی های تمرین و ... را هم به راحتی تحمل می کنم
ولی اگه استاداش بی سواد باشند یا چیزی به دانشجو یاد ندن همون بهتر که نیام...حالا به نظر شما،اساتیدش توانایی انتقال سوادشون را به دانشجوهاش دارن؟انگیزه برای کار کردن دارن؟(مثلا دانشگاه کارشناسی من،اساتید کلا برای دور هم بودن میومدن دانشگاه و استادی که دنبال ارائه مطلب یا یک کار جدید بود خیلی کم پیدا می شد)