(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوست عزیز؛ خودتون رو ناراحت نکنید. شرایط مشابهی شما برای من پارسال پیش آمده بود که متأسفانه به اینکه دروس مشترک رو ۳۶ زده بودم اما به خاطر ضعف عجیب تخصصی و زبان نتونستم زتبه مناسب بیارم. رتبهی پارسالم شده بود ۲۹۸ با اینکه من شرایطی داشتم که رتبه عالی بگیرم.
اما خودتون رو ناراحت نکنید.
باور کنید ارزش ناراحتی نداره. ممکنه متحیر باشید. من هم پارسال از خیلی چیزها بودم. اما ممکنه حکمت خدا چیزهای دیگهای باشه.
شما با همین رتبه هم ممکنه جاهایی قبول بشید اما اگر میخواهید وضعیت بهتری رو در نظر بگیرید، حدود ۱۰-۱۱ ماه دیگه کنکور ارشده. حتماً میتونید بهتر باشید. کنکور امسال متأسفانه یکم به نظرم نرمال نبود. خودتون وضعیت رو به هر حال میدونید. شاید اگر همین درصدها رو پارسال داشتیم، وضعیت بهتری میشد تصور کرد.
مدتی رو سعی کنید استراحت کنید و به خدا توکل کنید. هدفگذاری عالی داشته باشید. خودتون رو در بهترین دانشگاهها تصور کنید و هر روز هم این تصویر رو واضحتر کنید. انشالله مطمئن باشید که وضعیت خوبی خواهید داشت.
مرسی
بله قبلا هدفگذاری کردم و ... نمیدونم چرا اینطوری...
چون کنکور امسالو دیدم خیلی باب میلم نیس ۱سال دیگه بمونم.سال دومم بود.کی دوس داره کل زندگی و جوونیشو تو کنکور نامرد سنجش بگذرونه؟؟
شاید مسیر رسیدن به هدفم رو یه کمی تغییر بدم ...نمیدونم...خدایا
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mrpking نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: سلام
امسال:
تبریک میگم
کاش یکم زبان و مدیریتو بیشتر میزدی
مرسی
چمیدونستم زبان اسونه