۰
subtitle
ارسال: #۱

NFA با حداقل حالات
سلام دوستان
برای پذیرش زبان زیر، یک NFA با حداقل چند حالت نیاز است؟
[tex]L=\{a^n\: :\: n\ge0\}\cup\{b^na\: :n\ge1\}[/tex]
من می گم با ۳ حالت میشه کشید ، اما تو گزینه ها ۴ تا زده ، دلیلش چیه؟
برای پذیرش زبان زیر، یک NFA با حداقل چند حالت نیاز است؟
[tex]L=\{a^n\: :\: n\ge0\}\cup\{b^na\: :n\ge1\}[/tex]
من می گم با ۳ حالت میشه کشید ، اما تو گزینه ها ۴ تا زده ، دلیلش چیه؟
۲
ارسال: #۲

RE: NFA با حداقل حالات
این NFA که شما کشیده اید، مربوط به زبان منظم [tex]L(a^{\ast} a^{\ast}bb^{\ast}a)[/tex] می شود. یک رشته که NFA شما می پذیرد، abba است که مشمول زبان صورت سوال نمی شود.
و این در حالی است که زبان صورت سوال، زبان منظم [tex]L(a^{\ast} bb^{\ast}a)[/tex] می باشد.
بنابراین پاسخ شما درست نیست.
و این در حالی است که زبان صورت سوال، زبان منظم [tex]L(a^{\ast} bb^{\ast}a)[/tex] می باشد.
بنابراین پاسخ شما درست نیست.
ارسال: #۳

ارسال: #۴

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: این NFA که شما کشیده اید، مربوط به زبان منظم [tex]L(a^{\ast}bb^{\ast}a)[/tex] می شود. یک رشته که NFA شما می پذیرد، abba است که مشمول زبان صورت سوال نمی شود.
من فکر کنم چیزی که زبان می گه اینه درسته : [tex]L(a^{\ast}bb^ a)[/tex]?
پاسخ کامل گردید.
ارسال: #۵

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: این NFA که شما کشیده اید، مربوط به زبان منظم [tex]L(a^{\ast}bb^{\ast}a)[/tex] می شود. یک رشته که NFA شما می پذیرد، abba است که مشمول زبان صورت سوال نمی شود.
من فکر کنم چیزی که زبان می گه اینه درسته : [tex]L(a^{\ast}bb^ a)[/tex]?
پاسخ کامل گردید.
ممنون متوجه شدم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close