(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ق.ظ)mrf نوشته شده توسط: عجب، پس بسته خریدند، حالا که بسته خریدند از قول من بهشون بفرمایید کتاب هایی واسه دکترا خوبه که نویسندش دکتر باشه، و عجب آمار دقیقی از پخشش تو مراکز کشور در دسترس داشتید، تبلیغ نکنید. یا اگر تبلیغ می کنید حداقل تبلیغ خوب بکنید نه تبلیغ کاذب. این موسسه بسته آموزشی هم نداره که فرمودید بسته دارند
عجبا- اینجا دیگه کجاست. من چند ماه بیشتر نیست که عضو شدم. می بینم هر کسی داره اون یکی را متهم می کنه که شما داری فلان انتشارات را تبلیغ می کنی توی این سایت...
به من گفته بودند که همه اعضای اینجا آدمهای با سوادی اند و خیلی با دل و جون کمک همدیگه می کنن در درسها و میشه از سال بالایی ها کمک بگیرم در زمینه رشته خودم. منم عضو شدم و خواستم مثل بقیه چیزهایی که می دونم و از منابعی که استفاده کردم بگم و نظرم را به بقیه بگم... دقیقاً مثل بقیه
چقدر اینجا با اون چیزی که ازش شنیده بودم فرق داشت. آخه انسانهای حسابی من واسه یه انتشارات توی تهران تبلیغ کنم چه سودی واسه من داره؟!
پس اگه اینجوره که شما هم دارید واسه ماهان تبلیغ می کنی. چه خوب بود اگه اعضا وقتی پستی را می خوندن و با نظر کسی که اونو نوشته موافق بودن یه سپاس میزدند اگر نه که دیگه طرف را تخریب نمی کردن.
در ضمن من منظورم را بد بیان کردم. این انتشارات که گفتم بسته آموزشی نداره مثل سنجش تکمیلی و غیره. ولی من پارسال همه کتابهایی که واسه فراگیر می خواستم و یک سی دی که تدریس دروس بود را ازشون تهیه کردم. بخاطر اینکه همه چیزهایی که می خواستم را یکجا واسم پست کردند گفتم بسته آموزشی...
هر روز یکی را متهم می کنن به تبلیغ واسه فلان انتشارات. حالا امروز هم نوبت من شده. ای بابا. من فقط کتابهایی که خواندم و ازش سود بردم را معرفی کردم دقیقاً مثل بقیه. نگفتم بیاید حتماً بخرید که. اصلا مگه میشه یکی فقط بخاطر اینکه یه نفر توی فلان تالار نوشته من این کتابها را خوندم بره و کتابها را تهیه کنه. من پارسال خودم از خیلیا پرسیدم تا بلاخره به نتیجه قطعی رسیدم واسه انتخاب کتاب.
در ضمن شوهر من سابقه ۴ سال تدریس در دانشگاه را داره. خیلی تحقیق کرده در مورد آزمون دکتری، میگه که در چند سال اخیر سوالات دکتری نرم افزار بسیار مشابه فراگیر ارشد پیام نور بوده.
خلاصه اینکه این آخرین پستی بود که من اینجا گذاشتم. موفق و پیروز باشید.