سلام دوستان
احتیاج به راهنماییتون دارم...
من امسال با وجود اینکه اصلا حتی کلمه ای برای کنکور دانشگاه آزاد نخونده بودم و اصلا حتی نمی خواستم برم و آزمون بدم، سر جلسه آزمون رفتم و در نهایت با تراز ۷۲۰۰ در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی برای کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد قزوین پذیرفته شدم...
تا همین لحظه هم هیچی برای کنکور امسال در آزمون دولتی نخوندم...
حقیقتش خودم اصلا علاقه مند نیستم که برای ارشد در دانشگاه آزاد درس بخونم... به دلیل اینکه با وجود اینکه واقعا خوب کار می کنن در واحد های مطرحش... (چون خود من در مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد تهران درس خوندم و واقعا و به دور از اغراق خیلی خوب از لحاظ علمی کار کردند) اما خب به دلیل طرز تفکر بعضا کاملا اشتباه جامعه در مورد حتی بهترین دانشگاه های آزاد همیشه علاقه مند هستم که دانشگاهی دولتی مثل امیرکبیر یا شریف درس بخونم... شاید از لحاظ علمی واقعا خیلی متفاوت نباشه اما خب متاسفانه دید جامعه به این شکل هست...
حالا با این اوصاف و شرایطی که خدمتتون توضیح دادم به نظر شما از همین ترم درس خوندن در دانشگاه آزاد قزوین در گرایش هوش مصنوعی رو شروع کنم یا اینکه برای دولتی بخونم؟ به نظر شما اگر از الان تازه شروع به خوندن برای دولتی بشه می تونم در دانشگاه هایی که عنوان کردم (امیرکبیر یا شریف) پذیرفته بشم یا اینکه خیر؟ و اگر نشدم به نظر شما ارزش داره که برای کنکور ۹۳ درس بخونم و سال ۹۴ سر کلاس دولتی برم و تازه کارشناسی ارشد رو شروع کنم؟ (در حالی که اگر الان به دانشگاه آزاد قزوین برم درس بخونم تا سال ۹۴ درسم تموم میشه برای مقطع ارشد!!!)
به خاطر اینکه بعد از قبول شدن که اصلا هم باور کنید نمی خواستم برم نتایج رو ببینم!!!!!! وقتی دیگران فهمیدند که در این رشته در این دانشگاه قبول شدم همشون به جز یک نفر!!!! بهم گفتند که از دست ندم این دانشگاه و رشته رو و بدون جهت این همه زمان رو نگذارم برای خوندن دولتی... و واقعا ترغیبم کردند به اینکه برم و تا ثبت نام تموم نشده در اونجا ثبت نام کنم... من رفتم و با تردید اونجا ثبت نام کردم... اما سوال کردم و گفتند که تا قبل از شروع کلاس ها میشه انصراف داد و تمام مبلغ واریزی رو برمیگردونن و فقط ۶۰ هزار تومان از اون کم می کنن...
حالا با این اوضاف به نظر شما من چی کار کنم و کدوم راه رو انتخاب کنم؟
ممنون میشم از همتون که کمکم کنین...