۰
subtitle
ارسال: #۱

کاتالوگ سیستم و دیکشنری
سلام
در بحث پایگاه داده میشه این دو موضوع رو توضیح دهید؟
و میگن یکی از اینها زیر مجموعه اون یکی هست. فرقش شون چیه؟
Data dictioanry و system catalog
در بحث پایگاه داده میشه این دو موضوع رو توضیح دهید؟
و میگن یکی از اینها زیر مجموعه اون یکی هست. فرقش شون چیه؟
Data dictioanry و system catalog
۲
ارسال: #۲

RE: کاتالوگ سیستم و دیکشنری
در هر پایگاه داده دو گروه اطلاعات وجود دارد:۱)اطلاعات اصلی (همون اطلاعاتی که ما تو پایگاه داده ها ذخبره می کنیم مثل اطلاعات دانشجو در پایگاه دانشگاه)۲)اطلاعات مدیریتی یا کنترلی منظور اطلاعاتی هستند که از اون ها برای مدیریت پایگاه داده ها استفاده می کنیم.از نمونه های این نوع اطلاعات به محدودیت های جامعیتی و امنیتی و نوع ساختار پایگاه داده و....میشه اشاره کرد .به این اطلاعات که توی کاتالوگ سیستم ذخیره می کنیم متا داده یا داده در مورد داده گفته می شود.
اما در مورد دو اصطلاح کانالوگ سیستم و دیکشنری داده در کتاب پارسه این طور گفته شده که دیکشنری داده ها بخشی از کاتالوگ از سیستم هستش که فهرستی از نام ها در اون ذکر شده در کتاب مدرسان کاملا عکس این مطلب بیان شده و گفته شده این کاتالوگ سیستم هستش که زیر مجموعه دیکشنری داده هاست.اما در کتاب سیلبرشاتز این دو کلمه کاملا به صورت هم معنی به کار رفته:
کتاب سیلبرشاتز صفحه ۴۶۲
[۱۰/۷ Data-Dictionary Storage
metadata are stored in a structure called the data dictionary or system catalog
page468
The data dictionary, also referred to as the system catalog, keeps track of metadata, that is data about data, such as relation names, attribute names and types, storage information, integrity constraints, and user information
اما در مورد دو اصطلاح کانالوگ سیستم و دیکشنری داده در کتاب پارسه این طور گفته شده که دیکشنری داده ها بخشی از کاتالوگ از سیستم هستش که فهرستی از نام ها در اون ذکر شده در کتاب مدرسان کاملا عکس این مطلب بیان شده و گفته شده این کاتالوگ سیستم هستش که زیر مجموعه دیکشنری داده هاست.اما در کتاب سیلبرشاتز این دو کلمه کاملا به صورت هم معنی به کار رفته:
کتاب سیلبرشاتز صفحه ۴۶۲
[۱۰/۷ Data-Dictionary Storage
metadata are stored in a structure called the data dictionary or system catalog
page468
The data dictionary, also referred to as the system catalog, keeps track of metadata, that is data about data, such as relation names, attribute names and types, storage information, integrity constraints, and user information
۰
ارسال: #۳

سلام من اطلاعاتی که خودم دارم رو خدمتتون عرض می کنم و امیدوارم صحیح باشه
میشه گفت System Catalog در واقع همون Maual دیتابیس هستش و تمام اطلاعات پایگاه داده و نحوه استفاه از اون رو ر بر میگیره و Data Dictionary هم بخشی از این کاتالوگه و به تشریح داده های موجود در جداول می پردازه. یعنی هر داده ای تو هر جدولی که دارین درون دیتا دیکشنری در موردش توضیح داده شده
میشه گفت System Catalog در واقع همون Maual دیتابیس هستش و تمام اطلاعات پایگاه داده و نحوه استفاه از اون رو ر بر میگیره و Data Dictionary هم بخشی از این کاتالوگه و به تشریح داده های موجود در جداول می پردازه. یعنی هر داده ای تو هر جدولی که دارین درون دیتا دیکشنری در موردش توضیح داده شده
۰
ارسال: #۴

سلام
تو کتاب مدرسان نوشته لغت نامه داده ها شامل کاتالوگ هم میشه.
فقط همین توضیح رو داده.
من هم متوجه نمی شم فرق این دو مورد چی هست.
تو کتاب مدرسان نوشته لغت نامه داده ها شامل کاتالوگ هم میشه.
فقط همین توضیح رو داده.
من هم متوجه نمی شم فرق این دو مورد چی هست.
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close