زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۱:۴۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

کاتالوگ سیستم و دیکشنری

ارسال:

H-Arshad پرسیده:

کاتالوگ سیستم و دیکشنری

سلام
در بحث پایگاه داده میشه این دو موضوع رو توضیح دهید؟
و میگن یکی از اینها زیر مجموعه اون یکی هست. فرقش شون چیه؟
Data dictioanry و system catalog
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۲
ارسال:

سحاب پاسخ داده:

Exclamation RE: کاتالوگ سیستم و دیکشنری

در هر پایگاه داده دو گروه اطلاعات وجود دارد:۱)اطلاعات اصلی (همون اطلاعاتی که ما تو پایگاه داده ها ذخبره می کنیم مثل اطلاعات دانشجو در پایگاه دانشگاه)۲)اطلاعات مدیریتی یا کنترلی منظور اطلاعاتی هستند که از اون ها برای مدیریت پایگاه داده ها استفاده می کنیم.از نمونه های این نوع اطلاعات به محدودیت های جامعیتی و امنیتی و نوع ساختار پایگاه داده و....میشه اشاره کرد .به این اطلاعات که توی کاتالوگ سیستم ذخیره می کنیم متا داده یا داده در مورد داده گفته می شود.
اما در مورد دو اصطلاح کانالوگ سیستم و دیکشنری داده در کتاب پارسه این طور گفته شده که دیکشنری داده ها بخشی از کاتالوگ از سیستم هستش که فهرستی از نام ها در اون ذکر شده در کتاب مدرسان کاملا عکس این مطلب بیان شده و گفته شده این کاتالوگ سیستم هستش که زیر مجموعه دیکشنری داده هاست.اما در کتاب سیلبرشاتز این دو کلمه کاملا به صورت هم معنی به کار رفته:
کتاب سیلبرشاتز صفحه ۴۶۲
[۱۰/۷ Data-Dictionary Storage
metadata are stored in a structure called the data dictionary or system catalog
page468
The data dictionary, also referred to as the system catalog, keeps track of metadata, that is data about data, such as relation names, attribute names and types, storage information, integrity constraints, and user information

۰
ارسال:

hosshah پاسخ داده:

RE: کاتالوگ سیستم و دیکشنری

سلام من اطلاعاتی که خودم دارم رو خدمتتون عرض می کنم و امیدوارم صحیح باشه
میشه گفت System Catalog در واقع همون Maual دیتابیس هستش و تمام اطلاعات پایگاه داده و نحوه استفاه از اون رو ر بر میگیره و Data Dictionary هم بخشی از این کاتالوگه و به تشریح داده های موجود در جداول می پردازه. یعنی هر داده ای تو هر جدولی که دارین درون دیتا دیکشنری در موردش توضیح داده شده

۰
ارسال:

زینب۶۶ پاسخ داده:

سلام
تو کتاب مدرسان نوشته لغت نامه داده ها شامل کاتالوگ هم میشه.
فقط همین توضیح رو داده.
من هم متوجه نمی شم فرق این دو مورد چی هست.

۰
ارسال:

MiladCr7 پاسخ داده:

سلام توی کتاب مقسمی هم کاملا یکی هستند

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تغییرات کتاب سیستم عامل جدید سیستم عامل sima84 ۱ ۲,۸۶۶ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  باز شدن یک دیکشنری با کلیک روی یک کلمه moslem73421 ۵ ۴,۷۴۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: moslem73421
  معرفی دیکشنری roozbeh.rahmani ۰ ۲,۴۰۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: roozbeh.rahmani
  نکات کلیدی در چاپ کاتالوگ (قسمت اول) melinaa ۰ ۱,۹۳۱ ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: melinaa
  چاپ کاتالوگ خلاقانه سخت نیست! (سری اول) fafaferdos ۰ ۱,۹۶۵ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fafaferdos
Question کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) javad94 ۲۲ ۲۵,۹۶۹ ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: agha_Yahya
  ۳ کتاب مرجع برای تجزیه تحلیل سیستم شغل تحلیل گر سیستم hadiranji ۱ ۴,۰۵۴ ۲۰ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Mahla_EEL
  معرفی دیکشنری برای زبان های آلمانی و فرانسه roozbeh.rahmani ۰ ۲,۲۷۱ ۰۵ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: roozbeh.rahmani
  سیستم عامل و مقاله سیستم عامل morweb ۱ ۳,۳۱۹ ۱۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: gncooeler
  مرجع امتحان "تجزیه تحلیل سیستم ها " برای "کارشناس تحلیلگر سیستم" hadiranji ۰ ۳,۱۹۵ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hadiranji

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close