۰
subtitle
ارسال: #۱

آیا میتونیم با تحلیل و بررسی کد برنامه بفهمیم که برنامه cpu boundیا I/O bound
سلام بچه ها
میگم یه سوالی دارم ممنون میشم هر کسی میتونه کمکم کنه
میگم که آیا میتونیم با تحلیل و بررسی کد برنامه بفهمیم که برنامه cpu boundیا I/O bound ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگم که آیا میتونیم با تحلیل و بررسی کد برنامه بفهمیم که برنامه cpu boundیا I/O bound ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
good-wishes، در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
عنوان ویرایش شد . سوالاتتون رو باید در بخش سوالات و درخواستهای اعضا بپرسید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تاپیکتون مشمول مواردی که بسته میشه هست اما چون عضو جدید هستید و دوستی هم به تاپیکتون پاسخ داده، استثنائا منتقل میشه و عنوان ویرایش میشه
۱
ارسال: #۲

RE: سیستم عامل :)
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ)balooti نوشته شده توسط: سلام بچه ها
وقتی محاسباتیه میشه محدود به cpu و وقتی هم داره کلی چیز رو send میکنه یا داره برای receive یه مشت چیز صبر میکنه میشه I/O دیگه!
ولی بستگی داره که به چی بگی محدود به cpu! مثلا اگر یه برنامه در ۱۰ ثانیه اجرا ۲بار درخواست I/O داشته باشه بهش بگیم محدود به CPU یا محدود به I/O؟ حالا اگر تو همون ۱۰ ثانیه ۲۰۰ تا درخواست I/O داشته باشه چی؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close