(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)Seeb نوشته شده توسط: (26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: (25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Seeb نوشته شده توسط: این سوال یکم مبهم نبود؟!
آخه زمان سرویس تاثیری توی الگورینم HRRN نداره! ؟
سوال c-Scan
همون پویش چرخشی بود که تا آخر به سمت کوچکترین سیلندر میرفت بعدم بر میگشت اول دوباره از بزرگترین سیلندر شروع به پویش میکرد
بیشتر از این چه تاثیری می خواین داشته باشه ؟
اولویت در الگوریتم HRRN = زمان سرویس + زمان انتظار / زمان سرویس
درسته تاثیر داره . ولی وقتی زمان انتظار داشته باشیم ، تاثیرش کمرنگ میشه ...
حل بچه ها رو که دیدم کاملا قانع شدم که اشتباه زده باشم سوالو .
اما تحلیل من از این سوال این بود که تو الگوریتم HRRN با زمان انتظار ثابت مثلا ۱ برای همه ی پردازه ها اولویت با پردازه ای هست که زمان سرویسش کوچیکتره یعنی زمان سرویس کمتری برای اجرا داره ، چون تو مخرج کسره . یعنی تو حالت عادی همینکه یه برنامه از یه برنامه دیگه کوچیکتر باشه کافیه . از طرفی و قتی زمان اتظار میاد تو صورت باعث میشه که تاثیر زمان سرویس کم بشه (که تو مخرجه) و برای همین اولویت بیشتر میشه .
من گفتم همینجوری حتی اگه زمان انتظار دو پردازه یکی هم باشه ، کافیه پردازه B از C کوچیکتر باشه که اول اجرا بشه . از طرف دیگه حتی زمان انتظار B هم بیشتر از C بود .
برای همین برداشتم از این سوال این بود که همینکه زمان سرویس پردازه B از C کمتر باشه کفایت میکنه...
خدا از دهنت بشنوه ۱ هفتست من دارم اینو می گم جالب پارسه هم اینطور که اکثر دوستان گفتن حل کرده و زده حقیقت حل کرده! ولی به نظر من بدونه شک گزینه صحیح Tb<Tc هست غیر اینم نشون می ده نظارتی نیست مثال نقض هم عمرا کسی بتونه بیاره