![]() |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - maryam.raz - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
دوستان لطفا اگه سوالات تو ذهنتون هست با جواب مطرح کنید ۱) سوال c_SCAN ۲) سوال m منبع و n فرایند ۳) سوال صفحه بندی ۴) سوال الگوریتم FCFS و HRRN بازم بود؟ یادم نمیاد!! |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر سال ۹۳ - amindante - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
سوال در مورد C-Scan هم بود |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر سال ۹۳ - Seeb - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
این سوال یکم مبهم نبود؟! آخه زمان سرویس تاثیری توی الگورینم HRRN نداره! ؟ سوال c-Scan همون پویش چرخشی بود که تا آخر به سمت کوچکترین سیلندر میرفت بعدم بر میگشت اول دوباره از بزرگترین سیلندر شروع به پویش میکرد |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر سال ۹۳ - mahshidq - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
سوال الگویتم HRN و FCFS رو من زدم TB< 2TC |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر سال ۹۳ - //mohammad - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
من ۳ تا سیستم زدم ۱۰۰% درست |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر سال ۹۳ - hnarghani - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
یک سوال هم راجب وقفه بود که گفته بود همگام یا نه و پشته هم داشت |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - mahtab69 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
سوالی که درمورد وقفه و به صورت جاخالی بود؟؟؟؟ ۱)ناظر منبع تغذیه - ناهمگام- سرریز پشته - همگام ۲)ناظر منبع تغذیه - همگام- سرریز پشته - ناهمگام ۳)ناظر منبع تغذیه - ناهمگام- سرریز پشته - ناهمگام ۴)ناظر منبع تغذیه - همگام- سرریز پشته - همگام |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
یکیش رو من زدم ۳/۴ p d (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: سوالی که به صورت جاخالی بود کدام گزینه درست بود؟؟ این جزو معماریه میشه گزینه ی یک |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - mahsalove - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: سوالی که به صورت جاخالی بود کدام گزینه درست بود؟؟ ۱ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر سال ۹۳ - mary1234 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
سوال آخر سیستم عامل میشد گزینه ۴ برای گروه D tB<2tC ya tC<2tB یادمه گزینه ۴بود ولی یادم نی کدوم یکی از اون بالایی ها بود.....! سوالشو مینویسم یکی حلش کنه ؟ گفته بود tcو tb باید نسبت بهم چطوری باشن تا الگوریتم FCFSو الگوریتمHRRN مثله هم عمل کنن؟ زمان سرویس زمان ورود فرآیند ۳ ۱ A B 2 tB C 3 tC |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - maryam.raz - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
سوال دوم من زدم n<m سوال دوم ۳/۴ سوم TB<2TC یا برعکسش یادم نیس ولی درست زدم |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: دوستان لطفا اگه سوالات تو ذهنتون هست با جواب مطرح کنید میرفت پایین بعد از بالا شروع می کرد [tex]n<M 2[/tex] ۳/۴ [tex]b<2c[/tex] |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Seeb نوشته شده توسط: این سوال یکم مبهم نبود؟! (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)mahshidq نوشته شده توسط: سوال الگویتم HRN و FCFS رو من زدم TB< 2TC زمان پردازش + الویت / زمان پردازش اولش حواسم نبود بعد جواب درست بدست اورد م به سختی پاک شد تونستم گزینه صحیح رو بزنم ولی اون گزینه غلط با کمرنگ موند اثرش من نظرم هین tb<2tc درسته |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - taha_k - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
خدای من!!! شما دیگه چقدر درس دوستید! دارید سوالا رو یادآوری میکنید؟! اونم به این سرعت؟!! ![]() |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: سوال آخر سیستم عامل میشد گزینه ۴ برای گروه Dجواب HRRN میباست مثل FCFS بشه پس بعد از کار اول میباست کار دوم انتخاب شه واسه همین میباست نرخ پاسخ دومی بیشتر از سومی باشه پس داریم ۱+tB/2 باید بزرگتر از ۱+tC/2 بشه یعنیtB/2+1>1+tc/3 پس جواب میشه tB<2tc |