زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۲۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

چطور بود؟ راضی بودین؟ سئوال های اشتباه چه خبر؟

ارسال:
۲۵ بهمن ۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ ب.ظ
با سلام خدمت دوستای خوب مانشتی
این تاپیک برای درد و دل و نظرات شما درباره کنکور امساله

به نظر من که امسال باز سئوال اشتباه داشتیم وقتی دفترچه اومد بحث می کنیم، ۱ بحث دیگه که رو مخ من بود این بود که سئوالا رو زیاد پیچوندن که بگن ما هم آره ولی نمی گن که بابا این سئوالا باید کمتر از ۳ دقیقه خوانده و جواب داده شه Huh شایدم من ضعیفم و خنگSad به هر حال من خودم به شخصه راضی نبودم از عملکردم خدا کنه کم اشتباه کرده باشم تا حداقل ۱ رتبه درخور ۶ ماه تلاش بگیرم
good-wishes، در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:

ممنون میشم به صورت کلی می خواهید صحبت کنید تاپیک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو ادامه بدید و اگر قراره به سوالات اشتباه بپردازید برای هر درس در تاپیک خودش بعد از اینکه ایجاد شد ، بحث کنید.
تاپیک های موازی هم ایجاد نفرمایید

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: magnez , p.beyzaie , Seeb , kh.jafarzade
ارسال:
۲۵ بهمن ۱۳۹۲, ۰۲:۰۱ ب.ظ
سلام
من که اونقدر هنگ بودم نمیدونم اشتباه داشت یا نه....فقط خیلی سخت بود
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mahdi .Tahmouresi , kh.jafarzade
ارسال:
۲۵ بهمن ۱۳۹۲, ۰۲:۰۲ ب.ظ
اون سوال ساختمان داده که preorder رو داده بود و گفته بود کدوم گزینه نمی تونه inorder باشه، گزینه ۲ اشکال داشت
نودها اینا بودن: abcdefg

تو گزینه ۲ حرف h داشت Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: amash , kh.jafarzade , mah5

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چطور درصد زبانم رو به بالای ۹۰-۸۰ برسونم؟ s.gg ۸ ۳,۲۸۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ۰۹:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: s.gg
  چطور میتوان بهتر زندگی کرد؟ شاپری ۲۴ ۱۴,۹۶۱ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ۰۷:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: s.gg
Question در آمد مهندسین در ایران. اشتباه کردم پزشکی نخوندم؟ sepanta1990 ۷۴ ۵۲,۶۷۶ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  آخرین کتابی که مطالعه کردین چی بود؟ mohammad_1366 ۳۵۳ ۱۴۹,۵۵۹ ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: diligent
  فوری : چطور در جو کنکور و درس خوندن میمونید؟ MohsenRezaei ۸ ۵,۱۱۸ ۱۱ آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
Smile چطور امکان قبولی در رشته رایانش امن هست؟ نوشتن ۲ ۴,۳۹۸ ۰۷ تیر ۱۳۹۸ ۱۰:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: نوشتن
  چند راه برای این که پرواز طولانی راحت تری را تجربه کنید - خبرگزاری فارس abolfazlda ۰ ۹ ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: abolfazlda
  شهریه ثابت شبانه شهید بهشتی ۲ میلیون و ۱۰۰ ؟؟! از مبلغ دقیق خبر دارین؟؟ اطلاع بدید f_moghadam ۳۳ ۲۰,۹۷۸ ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Rezaprince
Music دکترای فناوری اطلاعات ۹۷ چطور بود؟ shivap ۰ ۲,۴۴۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: shivap
  ویدیوهای سایت دانشگاه فردوسی مشهد رو چطور دانلود کنیم؟ saeid4x ۱ ۲,۵۹۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: αɾια

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close