۰
subtitle
ارسال: #۱

منطقی سال ۹۲ سوال ۶۳
دوستان چرا ۳ و ۵ رو dont care در نظر گرفته؟؟
جواب گزینه یک.
جواب گزینه یک.
۱
۰
ارسال: #۵

RE: منطقی سال ۹۲ سوال ۶۳
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:خواهش میکنم. من برای ۳ توضیح میدم. ۵ هم شبیه همین میشه.(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:مرسی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی معذرت میخوام ولی نفهمیدم چی شد
برای ۳ داریم :
A=0
B=1
C=1
با توجه به شکل ، بافر اول خط enable ای که داره A هست که چون صفره پس غیر فعاله.
میریم سراغ بعدی.
بافر دوم خط enable ای که داره A' هست پس فعاله . خروجیش که خودتونم نوشتید میشه B'C' که میشه ۰
بافر سوم هم خودتون نوشتید که فعال میشه و خروجی میشه A'B که اینجا میشه ۱
خالا ما دو تا سیم متصل به هم داریم که یکی میخواد حروجی رو ۱ و دیگری خروجی رو ۰ کنه. و این خطاست. و خروجی ممکنه هر چیزی بشه.
اینکه خروجی چی میشه بستگی به امپدانس مدار و بحث های سخت افزاریه که من ازش سر در نمیارم
امیدوارم توضیح ام خوب بوده باشه.
ارسال: #۶

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.فهمیدم فقط چند تا سوال کوچیک:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:خواهش میکنم. من برای ۳ توضیح میدم. ۵ هم شبیه همین میشه.(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:مرسی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای ۳ داریم :
A=0
B=1
C=1
میریم سراغ بعدی.
بافر دوم خط enable ای که داره A' هست پس فعاله . خروجیش که خودتونم نوشتید میشه B'C' که میشه ۰
خالا ما دو تا سیم متصل به هم داریم که یکی میخواد حروجی رو ۱ و دیگری خروجی رو ۰ کنه. و این خطاست. و خروجی ممکنه هر چیزی بشه.
اینکه خروجی چی میشه بستگی به امپدانس مدار و بحث های سخت افزاریه که من ازش سر در نمیارم
یعنی در اون نقطه y اگه هر سه تاشون بخوان یکش کنن یا هرسه تاشون صفرش کنن مشکلی پیش نمیاد درسته؟
اگه هر سه تا بافر غیر فعال باشن(البته فک کنم این سوال این جوری نیس) خروجی صفر میشه؟
ارسال: #۷

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:اره وقتی سیم های فعال یه چیز مشترک رو نشون بدن ، مشکلی وجود نداره.(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.فهمیدم فقط چند تا سوال کوچیک:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:خواهش میکنم. من برای ۳ توضیح میدم. ۵ هم شبیه همین میشه.(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:مرسی
برای ۳ داریم :
A=0
B=1
C=1
میریم سراغ بعدی.
یعنی در اون نقطه y اگه هر سه تاشون بخوان یکش کنن یا هرسه تاشون صفرش کنن مشکلی پیش نمیاد درسته؟
اگه هر سه تا بافر غیر فعال باشن(البته فک کنم این سوال این جوری نیس) خروجی صفر میشه؟
وقتی بافر غیرفعاله مثل اینه که اون سیم وجود نداره اصلا.
راستش به این فکر نکردم که وقتی همه غیرفعالن خروجی چی میشه!
ولی dont care یا صفر و یک بعید میدونم بشه. کلا وقتی یه بافر غیرفعاله ، میگن خروجیش برابره Z هست . به این معنی که خروجی رو به جایی متصل نکنه. شاید اگه هر سه تا غیرفعال باشند ، همین Z بشه جواب. ولی میگن اصلا مطمئن نیستم. چون ندیدم تا حالا.
ارسال: #۸

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:درسته..مرسی از کمکتون(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:اره وقتی سیم های فعال یه چیز مشترک رو نشون بدن ، مشکلی وجود نداره.(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.فهمیدم فقط چند تا سوال کوچیک:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:خواهش میکنم. من برای ۳ توضیح میدم. ۵ هم شبیه همین میشه.(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:مرسی
برای ۳ داریم :
A=0
B=1
C=1
میریم سراغ بعدی.
وقتی بافر غیرفعاله مثل اینه که اون سیم وجود نداره اصلا.
راستش به این فکر نکردم که وقتی همه غیرفعالن خروجی چی میشه!
ولی dont care یا صفر و یک بعید میدونم بشه. کلا وقتی یه بافر غیرفعاله ، میگن خروجیش برابره Z هست . به این معنی که خروجی رو به جایی متصل نکنه. شاید اگه هر سه تا غیرفعال باشند ، همین Z بشه جواب. ولی میگن اصلا مطمئن نیستم. چون ندیدم تا حالا.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close