۰
subtitle
ارسال: #۱

زبان مقابل مستقل ار متن است؟ w زیر رشته aab نیست و تعداد a و b برابرند.
دوستان این زبان مستقل از متن است؟ اگه آره چجوری میشه واسش یه PDA طراحی کرد؟
[tex]L=\{w\in\{a.b\}:n_a(w)=n_b(w)\: ,\: wزیر\: رشته\: aab\: نیست\}[/tex]
اونجایی که بد افتاده ===>> " w زیر رشته aab نیست. "
[tex]L=\{w\in\{a.b\}:n_a(w)=n_b(w)\: ,\: wزیر\: رشته\: aab\: نیست\}[/tex]
اونجایی که بد افتاده ===>> " w زیر رشته aab نیست. "
۱
ارسال: #۲

RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟
سلام. چه w زیررشته aab نباشه و چه aab زیررشته w نباشه زبان منظم میشه.
زبان حاصل از اشتراک دو زبان به دست میاد. زبان اول که برابری تعداد حروفه مستقل از متنه و قسمت دوم هم منظمه. زبان کلی مستقل از متنه.
زبان حاصل از اشتراک دو زبان به دست میاد. زبان اول که برابری تعداد حروفه مستقل از متنه و قسمت دوم هم منظمه. زبان کلی مستقل از متنه.
ارسال: #۳

ارسال: #۴

(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. چه w زیررشته aab نباشه و چه aab زیررشته w نباشه زبان منظم میشه.
سلام جناب جویباری
منظم یا مستقل از متن؟ پس تعداد برابر a و b چی میشه؟ ممنونم
ببخشید. موضوع طولانی شده بود صورت سوال یادم رفت. شرط برابری تعداد رو ندیده بودم. زبان حاصل از اشتراک دو زبان به دست میاد. زبان اول که برابری تعداد حروفه مستقل از متنه و قسمت دوم هم منظمه. زبان کلی مستقل از متنه.
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

به نظر من مستقل از متنه
راه حلم یه ذره پیچیده ست واسه خودم
ما هر چقدر بخوایم میتونیم b ببینیم و به ازاش مثلا B بریزیم تو پشته اما وقتی یه دونه a میبینیم یه B از پشته Pop میکنیم و یه حرف مثل X میریزیم تو پشته بعد اگر b دیدیم که همون X رو پاپ میکنیم و B میریزیم اما اگه a دیدیم یعنی ۲ تا a شده اون X رو برمیداریم یه دونه B هم برمیداریم بعد یه Y پوش میکنیم . وقتی که این Y رو گذاشتیم یعنی دیگه b نمیتونه بیاد چون قبلش حداقل دو تا a اومده
تاکید میکنم که این بخشی از راه حله
ما هر چقدر بخوایم میتونیم b ببینیم و به ازاش مثلا B بریزیم تو پشته اما وقتی یه دونه a میبینیم یه B از پشته Pop میکنیم و یه حرف مثل X میریزیم تو پشته بعد اگر b دیدیم که همون X رو پاپ میکنیم و B میریزیم اما اگه a دیدیم یعنی ۲ تا a شده اون X رو برمیداریم یه دونه B هم برمیداریم بعد یه Y پوش میکنیم . وقتی که این Y رو گذاشتیم یعنی دیگه b نمیتونه بیاد چون قبلش حداقل دو تا a اومده
ارسال: #۷

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: به نظر من مستقل از متنه
رشته ای که با a شروع میشه چی؟
ارسال: #۸

ارسال: #۹

ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: خب شما راه حلتونو کامل بنویسید تا روش مثال بزنیم.
مثال نقض زدن چه آسون طراحی کردن چه سخته
توضیح کاملش متاسفانه از حوصله خارجه ولی اگه راه حل مفهوم باشه با همین باید ایده انتقال داده شده باشه
چرا شما فکر می کنید که من می خواهم مثال نقض برای راه حل شما بیارم؟
من یه چیزی خودم نوشتم می خوام ببینم اشکال کار کجاست.
ارسال: #۱۲

۰
ارسال: #۱۳

میدونید این زبان چی میگه؟ میگه همه رشته هایی که تعداد a ها برابر تعداد b ها باشد به جز رشته ab.
خب حالا برای نوشتن گرامرش دارم تلاش می کنم اما یه جاش ایراد داره دارم دنبال اون اشکال میگردم!
خب حالا برای نوشتن گرامرش دارم تلاش می کنم اما یه جاش ایراد داره دارم دنبال اون اشکال میگردم!
ارسال: #۱۴

۰
ارسال: #۱۵

اهان دارید اینجا رو اشتباه می کنید!!!
این میگه w زیررشته aab نباشه، خب aab که خودش اصلا پذیرفته نیست چون تعداد a ها , b هاش برابر نیست!
a و b تنها هم همینطور پس چه رشته ای هست که شرط اول براش برقراره و شرط دوم رو باید بهش اعمال کرد؟ فقط رشته ab !
پ ن: این زبان حتی ba هم میپذیره چون زیررشته aab نیست ولی فقط ab نمیپذیرد!
این میگه w زیررشته aab نباشه، خب aab که خودش اصلا پذیرفته نیست چون تعداد a ها , b هاش برابر نیست!
a و b تنها هم همینطور پس چه رشته ای هست که شرط اول براش برقراره و شرط دوم رو باید بهش اعمال کرد؟ فقط رشته ab !
ارسال: #۱۶

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اهان دارید اینجا رو اشتباه می کنید!!!
ببخشیدا ولی شما داری اشتباه میکنی
رشته abababab عضو این زبانه و زیر رشته ab هم داره
اما رشته bbaaab عضو این زبان نیست چون زیر رشته aab داره
ارسال: #۱۷

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اهان دارید اینجا رو اشتباه می کنید!!!
ببخشیدا ولی شما داری اشتباه میکنی
رشته abababab عضو این زبانه و زیر رشته ab هم داره
اما رشته bbaaab عضو این زبان نیست چون زیر رشته aab داره
نه دقت کنید نوشته "w زیر رشته aab نیست" یعنی کل رشته شما زیر رشته aab نباید باشه نه اینکه زیر رشته aab رو نداشته باشه!
ارسال: #۱۸

ارسال: #۱۹

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: نه دقت کنید نوشته "w زیر رشته aab نیست" یعنی کل رشته شما زیر رشته aab نباید باشه نه اینکه زیر رشته aab رو نداشته باشه!
حق با شماست من اشتباه کردم پس راه حل هم بالطبع غلطه. ممنونم
خواهش میکنم،مهم نیست حق با کیه مهم اینه که الان جوابش چی میشه؟ گرامرش رو بنویسیم!!!
ارسال: #۲۰

ارسال: #۲۱

در نهایت به نظر من، این زبان مستقل از متن است که همه رشته های شامل a, b که تعداد a ها برابر تعداد b ها باشد به جز رشته ab رو می پذیرد و گرامر آن نیز:
می باشد.
می باشد.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close