زبان مقابل مستقل ار متن است؟ w زیر رشته aab نیست و تعداد a و b برابرند. - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
زبان مقابل مستقل ار متن است؟ w زیر رشته aab نیست و تعداد a و b برابرند. - unicornux - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
دوستان این زبان مستقل از متن است؟ اگه آره چجوری میشه واسش یه PDA طراحی کرد؟ [tex]L=\{w\in\{a.b\}:n_a(w)=n_b(w)\: ,\: wزیر\: رشته\: aab\: نیست\}[/tex] اونجایی که بد افتاده ===>> " w زیر رشته aab نیست. " |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
به نظر من مستقل از متنه راه حلم یه ذره پیچیده ست واسه خودم ما هر چقدر بخوایم میتونیم b ببینیم و به ازاش مثلا B بریزیم تو پشته اما وقتی یه دونه a میبینیم یه B از پشته Pop میکنیم و یه حرف مثل X میریزیم تو پشته بعد اگر b دیدیم که همون X رو پاپ میکنیم و B میریزیم اما اگه a دیدیم یعنی ۲ تا a شده اون X رو برمیداریم یه دونه B هم برمیداریم بعد یه Y پوش میکنیم . وقتی که این Y رو گذاشتیم یعنی دیگه b نمیتونه بیاد چون قبلش حداقل دو تا a اومده تاکید میکنم که این بخشی از راه حله |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: به نظر من مستقل از متنه رشته ای که با a شروع میشه چی؟ |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: رشته ای که با a شروع میشه چی؟ خوبه من آخر حرفم یه تاکیدی کردم تفاوتی نمیکنه راه حلم همینه واسه همش جواب میده حالا من با b شروع شدنشو شرح دادم |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: رشته ای که با a شروع میشه چی؟ خب شما راه حلتونو کامل بنویسید تا روش مثال بزنیم. |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: خب شما راه حلتونو کامل بنویسید تا روش مثال بزنیم. مثال نقض زدن چه آسون طراحی کردن چه سخته توضیح کاملش متاسفانه از حوصله خارجه ولی اگه راه حل مفهوم باشه با همین باید ایده انتقال داده شده باشه |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: خب شما راه حلتونو کامل بنویسید تا روش مثال بزنیم. چرا شما فکر می کنید که من می خواهم مثال نقض برای راه حل شما بیارم؟ من یه چیزی خودم نوشتم می خوام ببینم اشکال کار کجاست. |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: چرا شما فکر می کنید که من می خواهم مثال نقض برای راه حل شما بیارم؟حالا مثال نقض هم بیارید که من کاری نمیکنم . من فقط حدس میزنم جوابم درسته شما جوابتون رو بنویسید شاید اصلا راه حل من ایراد داشت |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
میدونید این زبان چی میگه؟ میگه همه رشته هایی که تعداد a ها برابر تعداد b ها باشد به جز رشته ab. خب حالا برای نوشتن گرامرش دارم تلاش می کنم اما یه جاش ایراد داره دارم دنبال اون اشکال میگردم! |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: میدونید این زبان چی میگه؟ میگه همه رشته هایی که تعداد a ها برابر تعداد b ها باشد به جز رشته ab. نه رشته ab میتونیم داشته باشیم این میگه aab نداشته باش |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
اهان دارید اینجا رو اشتباه می کنید!!! این میگه w زیررشته aab نباشه، خب aab که خودش اصلا پذیرفته نیست چون تعداد a ها , b هاش برابر نیست! a و b تنها هم همینطور پس چه رشته ای هست که شرط اول براش برقراره و شرط دوم رو باید بهش اعمال کرد؟ فقط رشته ab ! پ ن: این زبان حتی ba هم میپذیره چون زیررشته aab نیست ولی فقط ab نمیپذیرد! |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اهان دارید اینجا رو اشتباه می کنید!!! ببخشیدا ولی شما داری اشتباه میکنی رشته abababab عضو این زبانه و زیر رشته ab هم داره اما رشته bbaaab عضو این زبان نیست چون زیر رشته aab داره |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اهان دارید اینجا رو اشتباه می کنید!!! نه دقت کنید نوشته "w زیر رشته aab نیست" یعنی کل رشته شما زیر رشته aab نباید باشه نه اینکه زیر رشته aab رو نداشته باشه! |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: نه دقت کنید نوشته "w زیر رشته aab نیست" یعنی کل رشته شما زیر رشته aab نباید باشه نه اینکه زیر رشته aab رو نداشته باشه! حق با شماست من اشتباه کردم پس راه حل هم بالطبع غلطه. ممنونم |
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: نه دقت کنید نوشته "w زیر رشته aab نیست" یعنی کل رشته شما زیر رشته aab نباید باشه نه اینکه زیر رشته aab رو نداشته باشه! خواهش میکنم،مهم نیست حق با کیه مهم اینه که الان جوابش چی میشه؟ گرامرش رو بنویسیم!!! |