۰
subtitle
ارسال: #۱

مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲
سلام عرض می کنم
در مورد این کد من میگم فقط ارجاع معلق داریم. اما تا اونجا که میدونم سنجش گفته گزینه ۳
نظر شما چیه
سپاس
در مورد این کد من میگم فقط ارجاع معلق داریم. اما تا اونجا که میدونم سنجش گفته گزینه ۳
نظر شما چیه
سپاس
۰
ارسال: #۲

RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲
این مشکل منم هس
تو کتاب من گفته ۴ میشه!!!
garbage که داریم اما چرا ارجاع معلق؟
تو کتاب من گفته ۴ میشه!!!
garbage که داریم اما چرا ارجاع معلق؟
۰
ارسال: #۳

مقسمی گفته گزینه۴!
ولی خب وقتی مرحله آخر یه مقدار به q اختصاص بدیم دیگه ارجاع معلق از بین میره و فقط garbage میمونه آره؟
ولی خب وقتی مرحله آخر یه مقدار به q اختصاص بدیم دیگه ارجاع معلق از بین میره و فقط garbage میمونه آره؟
ارسال: #۴

۰
۰
۰
۰
ارسال: #۸

تشکر از همه دوستان ولی باحال بود من گفتم ۱ دو نفر گفتن ۲ دونفر گفتن ۴ سنجشم گفته ۳
نظر من اینه که چون اصلا malloc رو برای q انجام نداده پس این متغیر به هیچ جا در واقع اشاره نمیکنه تا اینکه بر اثر q=p به p اشاره میکنه و بعد از free(p یه ارجاع معلق پیش میاد
نظر من اینه که چون اصلا malloc رو برای q انجام نداده پس این متغیر به هیچ جا در واقع اشاره نمیکنه تا اینکه بر اثر q=p به p اشاره میکنه و بعد از free(p یه ارجاع معلق پیش میاد
ارسال: #۹

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: تشکر از همه دوستان ولی باحال بود من گفتم ۱ دو نفر گفتن ۲ دونفر گفتن ۴ سنجشم گفته ۳خب بعدش دوباره به q مقدار میده و از سرگردونی درش میاره
حالا به کی اعتماد کنیم؟ پوران؟ مقسمی؟ نوراله؟ سنجش؟ یا ننه قزی؟
ارسال: #۱۰

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: حالا به کی اعتماد کنیم؟ پوران؟ مقسمی؟ نوراله؟ سنجش؟ یا ننه قزی؟
ننه قزی هم لابد منم
به خودت اعتماد کن اگه میدونی درست میگی دیگه
چند تا مشکلی که تو این کد به نظرم میرسه و نمیدونم باهاش چی کار کنم:
۱- اشاره گر q رو از نوع int در نظر گرفته بعد کاراکتر ریخته توش
۲- قبل از اینکه برای q فضا بگیره توش مقدار ریخته
اینا جفتشونم باعث خطا میشن که اصلا
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close