![]() |
مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - نسخهی قابل چاپ |
مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
سلام عرض می کنم در مورد این کد من میگم فقط ارجاع معلق داریم. اما تا اونجا که میدونم سنجش گفته گزینه ۳ نظر شما چیه سپاس ![]() |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - remove - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
این مشکل منم هس ![]() تو کتاب من گفته ۴ میشه!!! garbage که داریم اما چرا ارجاع معلق؟ |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
مقسمی گفته گزینه۴! ولی خب وقتی مرحله آخر یه مقدار به q اختصاص بدیم دیگه ارجاع معلق از بین میره و فقط garbage میمونه آره؟ |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - remove - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: مقسمی گفته گزینه۴! به نظر منم همینه |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ ب.ظ
گزینه۲ صحیحه. منبع:پوران پژوهش |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - e.shrm - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
پوران گفته فقط زباله. |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - Elena_71 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
جزوه نوراله هم زده ۴ |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
تشکر از همه دوستان ولی باحال بود من گفتم ۱ دو نفر گفتن ۲ دونفر گفتن ۴ سنجشم گفته ۳ ![]() نظر من اینه که چون اصلا malloc رو برای q انجام نداده پس این متغیر به هیچ جا در واقع اشاره نمیکنه تا اینکه بر اثر q=p به p اشاره میکنه و بعد از free(p یه ارجاع معلق پیش میاد |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: تشکر از همه دوستان ولی باحال بود من گفتم ۱ دو نفر گفتن ۲ دونفر گفتن ۴ سنجشم گفته ۳خب بعدش دوباره به q مقدار میده و از سرگردونی درش میاره ![]() حالا به کی اعتماد کنیم؟ پوران؟ مقسمی؟ نوراله؟ سنجش؟ یا ننه قزی؟ ![]() |
RE: مشکلات استفاده از اشاره گر - کنکور ۸۲ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: حالا به کی اعتماد کنیم؟ پوران؟ مقسمی؟ نوراله؟ سنجش؟ یا ننه قزی؟ ننه قزی هم لابد منم ![]() به خودت اعتماد کن اگه میدونی درست میگی دیگه چند تا مشکلی که تو این کد به نظرم میرسه و نمیدونم باهاش چی کار کنم: ۱- اشاره گر q رو از نوع int در نظر گرفته بعد کاراکتر ریخته توش ![]() ۲- قبل از اینکه برای q فضا بگیره توش مقدار ریخته ![]() اینا جفتشونم باعث خطا میشن که اصلا |