۱
subtitle
ارسال: #۱

بنبست
فرض کنید سیستمی شامل M منبع یکسان باشد. N پروسه در این سیستم از M منبع استفاده میکنند. در هر زمان فقط یکی از منابع می تواند توسط پروسه ها درخواست شود یا آزاد شود ، کدامیک از گزینه های زیر باید لحاظ شود برای اینکه سیستم به حالت بنبست نرود:
ا) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M-1 منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N/2 باشد.
۲) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N باشد.
۳) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N/2 باشد.
۴) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M-1 منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N باشد.
لطفا جواب بدین نوابغ
ا) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M-1 منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N/2 باشد.
۲) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N باشد.
۳) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N/2 باشد.
۴) ماکسیمم نیاز هر پروسه بین ۱ تا M-1 منبع باشد و جمع تمام ماکسیمم نیازها کمتر از M+N باشد.
لطفا جواب بدین نوابغ
۱
ارسال: #۲

RE: بنبست
جمع ماکس نیازها که طبق فرمول[tex]\sum max(i)<n E[/tex] میشه [tex]m n[/tex]
اگر ماکس نیاز رو m بگیریم فرمول اینجوری میشه[tex]M\times N< M N[/tex] که این نامساوی تو این مساله هرگز نمی تونه برقرار باشه؛ پس ماکس نمی تونه M باشه (با توجه به اینکه باید بیش از یک فرایند داشته باشیم و نیاز اونها باید بیش از یک باشه، که اگه نباشه شرایط بن بست برقرار نیست)
ولی اگر M-1 باشه داریم [tex](M-1)\times N< M N[/tex] که میشه درست باشه
پس ۴
اگر ماکس نیاز رو m بگیریم فرمول اینجوری میشه[tex]M\times N< M N[/tex] که این نامساوی تو این مساله هرگز نمی تونه برقرار باشه؛ پس ماکس نمی تونه M باشه (با توجه به اینکه باید بیش از یک فرایند داشته باشیم و نیاز اونها باید بیش از یک باشه، که اگه نباشه شرایط بن بست برقرار نیست)
پس ۴
ارسال: #۳

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: منم اول همین کار و کردم. ۲ و ۳ مثال زدم گفتم اگه m باشه که میشه ۶ پس غلطه. اما گفته هر پردازه یک منبع میگیره.
نگفته: هر پردازه یک منبع میگیره.
گفته: در هر زمان فقط یکی از منابع می تواند توسط پروسه ها درخواست شود یا آزاد شود
یک پردازه می تونه M منبع رو دونه دونه درخواست بده، اولی رو بگیره ، بعد دومی رو بگیره و ...
۱
ارسال: #۴

نه همون ۲ آخه تنها حالتی که بتونه برای همه موردها شرط اصلی رو نقض نکنه همون ۲!
hoshah من آخرش.....
آخه من ده دفعه پاک کردم دوباره نوشتم هی ۲ میشه هی ۴ میشه!
نمی دونم بعد اینی که سوال پرسیده احتمالا جوابو می دونه ما رو اس.... کرده!
منم میگم همون ۴ اول زدم ۴ بعد دیدم همه زدن ۲ گفتم رای به اکثزیت
hoshah من آخرش.....
ارسال: #۵

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: نه همون ۲ آخه تنها حالتی که بتونه برای همه موردها شرط اصلی رو نقض نکنه همون ۲!
hoshah من آخرش.....
نه آبجی داری درست میگی اشتباه از من بود همون ۲ میشه تحلیلت درسته
۰
ارسال: #۶

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: فرض کنید سیستمی شامل M منبع یکسان باشد. N پروسه در این سیستم از M منبع استفاده میکنند. در هر زمان فقط یکی از منابع می تواند توسط پروسه ها درخواست شود یا آزاد شود ، کدامیک از گزینه های زیر باید لحاظ شود برای اینکه سیستم به حالت بنبست نرود:
لطفا جواب بدین نوابغ
۲ مگه نمیشه ؟چون داریم که جمع ماکسیمم نیاز همه فرایندها باید کوچیکتر از m+n باشه تا بن بست نداشته باشیم
فقط نمی دونم بین m و m-1 منبع نکته ای هست یا نه
۰
ارسال: #۷

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: فرض کنید سیستمی شامل M منبع یکسان باشد. N پروسه در این سیستم از M منبع استفاده میکنند. در هر زمان فقط یکی از منابع می تواند توسط پروسه ها درخواست شود یا آزاد شود ، کدامیک از گزینه های زیر باید لحاظ شود برای اینکه سیستم به حالت بنبست نرود:
لطفا جواب بدین نوابغ
گزینه ۴ میشه؟
۰
ارسال: #۸

دوستان گیر آوردید مارو؟؟؟؟ من میگم خودم نمیدونم چی میشه شما هی میگید آیا این نمیشه؟؟
ارسال: #۹

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: دوستان گیر آوردید مارو؟؟؟؟ من میگم خودم نمیدونم چی میشه شما هی میگید آیا این نمیشه؟؟
تو اولین کسی هستی که بن بست و با هم نوشته بعد نمیدونی چجوری حل میشه؟ بعیده ازت
گزینه ۱ و۳ که با چشم حذف میشه. گزینه ۴ هم مثال عددی بزن. البته من ذهنی ۲ ۳ گرفتم. تو یکم تلاش کن. مهم اینه تو فرمول [tex]\sum Request[i] < m n[/tex] صدق کنه!
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:
چرا مینویسی ۲ بعد میکنی ۴؟؟
چرا ۴ حالا؟
من توو قسمت اولش شک دارم یا ۲ یا ۴
ولی ۲ میزدم اگه امروز کنکور بود
دیدم زدی ۲ گفتم ۴ بزنم حداقل حرف یکیمون درست در بیاد
ارسال: #۱۰

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: تو اولین کسی هستی که بن بست و با هم نوشته بعد نمیدونی چجوری حل میشه؟ بعیده ازت
گزینه ۱ و۳ که با چشم حذف میشه. گزینه ۴ هم مثال عددی بزن. البته من ذهنی ۲ ۳ گرفتم. تو یکم تلاش کن. مهم اینه تو فرمول [tex]\sum Request[i] < m n[/tex] صدق کنه!
نظرم به نظر شما نزدیک تره
۰
ارسال: #۱۱

چرا ۴ حالا؟
۰
ارسال: #۱۲

کی گفته ۴ > 4 إ ؟
پس اینو چی میگید ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یعنی چون مساوی نداره نامساویمون باید ۴ و بزنیم ؟
پس اینو چی میگید ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:اینجا تقلب می کنی کنکور و میخوای چی کار کنی ؟(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: دوستان گیر آوردید مارو؟؟؟؟ من میگم خودم نمیدونم چی میشه شما هی میگید آیا این نمیشه؟؟
تو اولین کسی هستی که بن بست و با هم نوشته بعد نمیدونی چجوری حل میشه؟ بعیده ازت
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:
چرا ۴ حالا؟
دیدم زدی ۲ گفتم ۴ بزنم حداقل حرف یکیمون درست در بیاد
ارسال: #۱۳

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اینجا تقلب می کنی کنکور و میخوای چی کار کنی ؟
اونجا هم تقلب میکنم
هم ۴ و هم ۲ درست در میاد اما چون ماکزیمم خواسته ۲ رو باید زد. فرض کن ۲ منبع و ۳ پردازه داریم. پس m=2 و n=3 . حالا هر پردازه فقط ۱ منبع میتونه بگیره. یعنی در هر لحظه جواب سیگما ۲ میشه. که مطمئنن کوچیکتر از ۵ هستش. من گفتم ۴ به سوال دقت نکرده بودم.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: جمع ماکس نیازها که طبق فرمول[tex]\sum max(i)<n E[/tex] میشه [tex]m n[/tex]منم اول همین کار و کردم. ۲ و ۳ مثال زدم گفتم اگه m باشه که میشه ۶ پس غلطه. اما گفته هر پردازه یک منبع میگیره.
پس ۴
۰
ارسال: #۱۴

به قول اون bakhalo بود کی بود یوها هاهاهاها
همتون نمره منفی گرفتید
۰/۰۳۷ نمره ازتون زدم جلو
همتون نمره منفی گرفتید
۰/۰۳۷ نمره ازتون زدم جلو
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: تو اولین کسی هستی که بن بست و با هم نوشته بعد نمیدونی چجوری حل میشه؟ بعیده ازت
نظرم به نظر شما نزدیک تره
ارسال: #۱۵

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: به قول اون bakhalo بود کی بود یوها هاهاهاها
همتون نمره منفی گرفتید
۰/۰۳۷ نمره ازتون زدم جلو
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: نظرم به نظر شما نزدیک تره
من شرط میبندم ۴ میشهو اونی که mahsalove گفته اشتباهه
اگه شرط میندی (مالی، معنوی و این لوس بازیا نه) من بگم چرا اینی که mahsalove گفته اشتپه
ارسال: #۱۶

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: به قول اون bakhalo بود کی بود یوها هاهاهاها
همتون نمره منفی گرفتید
۰/۰۳۷ نمره ازتون زدم جلو
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: نظرم به نظر شما نزدیک تره
من شرط میبندم ۴ میشهو اونی که mahsalove گفته اشتباهه
اگه شرط میندی (مالی، معنوی و این لوس بازیا نه) من بگم چرا اینی که mahsalove گفته اشتپه
آخه چرا با آبروت بازی می کنی؟
عالم و آدم میگن ۲ میشه
خوب شرط چی غیر اینا؟
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اینجا تقلب می کنی کنکور و میخوای چی کار کنی ؟
اونجا هم تقلب میکنم
هم ۴ و هم ۲ درست در میاد اما چون ماکزیمم خواسته ۲ رو باید زد. فرض کن ۲ منبع و ۳ پردازه داریم. پس m=2 و n=3 . حالا هر پردازه فقط ۱ منبع میتونه بگیره. یعنی در هر لحظه جواب سیگما ۲ میشه. که مطمئنن کوچیکتر از ۵ هستش. من گفتم ۴ به سوال دقت نکرده بودم.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: جمع ماکس نیازها که طبق فرمول[tex]\sum max(i)<n E[/tex] میشه [tex]m n[/tex]منم اول همین کار و کردم. ۲ و ۳ مثال زدم گفتم اگه m باشه که میشه ۶ پس غلطه. اما گفته هر پردازه یک منبع میگیره.
پس ۴
دقیقا !
بعدشم من هیچ جا ندیدم واسه تعداد منابع شرط گذاشته باشه !
اگه شما دیدید بگید ؟!
ارسال: #۱۷

ارسال: #۱۸

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آخه چرا با آبروت بازی می کنی؟
عالم و آدم میگن ۲ میشه
خوب شرط چی غیر اینا؟
عالم و آدم چیه فقط ۲ نفرین که
آقا جان عالم و آدم هم که باشین من میگم ۴ میشه
شرط ببندیم؟
چرا دو نفر ؟!؟
من و unic و mahsolve و hossah که بعداً میاد
خب اول شرطشو بگو بعد ببینیم چی میشه !
ارسال: #۱۹

ارسال: #۲۰

۰
ارسال: #۲۱

ای بابا برید تو همون گروه درسی قایم موشک بازی کنید پست رو شلوغ نکنید
بالاخره جواب ۲ شد یانه؟
بالاخره جواب ۲ شد یانه؟
ارسال: #۲۲

ارسال: #۲۳

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ای بابا برید تو همون گروه درسی قایم موشک بازی کنید پست رو شلوغ نکنید
بالاخره جواب ۲ شد یانه؟
داشتم امتحانش می کردم ببینم رو عقیدش پایبند هست یا نه
۲ میشه چون مشارکت حداکثری رو خواسته
اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !!
به موقع نوشته بودی
ارسال: #۲۴

ارسال: #۲۵

ارسال: #۲۶

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:فکر نکنی من بودم.من فقط گفتم پست شلوغ نکنید حالا مثبت میدمت یکیش بره(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !!
به موقع نوشته بودی
فقط نمیدونم کی وسط دعوا منفی کرد ما رو !!
ارسال: #۲۷

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:فکر نکنی من بودم.من فقط گفتم پست شلوغ نکنید حالا مثبت میدمت یکیش بره(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !!
به موقع نوشته بودی
فقط نمیدونم کی وسط دعوا منفی کرد ما رو !!
ممنون
۰
ارسال: #۲۸

مرسی از بعضی ها که پست رو خراب کردن از بعضیا هم بابت پاسخ ممنونم بله گزینه ۴ میشه جواب
ارسال: #۲۹

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close