۰
subtitle
ارسال: #۱

بیتهای ایندکس
من یک سوال دیدم که منو دچار شک کرده راحتم هست سوالم
میخواستم بدونم وقتی میگن بیتهای ایندکس میشه بیتهای لازم برای آدرس مجموعه درسته؟
جایی دیدم که بیتهای لازم برای مشخص کردن کلمه و بایت رو هم جز ایندکس گرفته بود یعنی هر چیزی به غیر از تگ !!
میخواستم بدونم وقتی میگن بیتهای ایندکس میشه بیتهای لازم برای آدرس مجموعه درسته؟
جایی دیدم که بیتهای لازم برای مشخص کردن کلمه و بایت رو هم جز ایندکس گرفته بود یعنی هر چیزی به غیر از تگ !!
۰
ارسال: #۲

RE: بیتهای ایندکس
آره تو یکی از تست های کنکورم اینجوری شده بود که چون نگفته بود هر کلمه چند بیت پس کلشو گرفته بودن index و بقیشو هم tag تا جواب به دست بیاد!
۰
ارسال: #۳

راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست .
سوال دوم: وقتی حافظه بلوک بندی نشده باشه و فقط بر اساس کلمه باشه در اینصورت کش هم بر اساس کلمه است و آدرس فقط شامل ایندکس و تگ میشه که این ایندکس هم شامل بیت های کلمه هست هم بلوک
سوال دوم: وقتی حافظه بلوک بندی نشده باشه و فقط بر اساس کلمه باشه در اینصورت کش هم بر اساس کلمه است و آدرس فقط شامل ایندکس و تگ میشه که این ایندکس هم شامل بیت های کلمه هست هم بلوک
ارسال: #۴

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست .
بله در صورتی که بلوک نداشته باشیم درسته ولی این موردی که من دیدم بلوک بدیه ولی فکر می کنم ما باید همون بیتهای ست رو بگیریم درسته؟
ارسال: #۵

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:قانونش اینه. کاش سوالشو گذاشته بودین ولی احتمالا سوال اشکال داشته خواستن هرجوری هست جواب رو بست بیارن واسه همین همه رو ایندکس گرفتن ولی درست نیست(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست .
بله در صورتی که بلوک نداشته باشیم درسته ولی این موردی که من دیدم بلوک بدیه ولی فکر می کنم ما باید همون بیتهای ست رو بگیریم درسته؟
ارسال: #۶

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:خیلی ممنون پس در کل ایندکس همون بیتهای ست هست و احتمالن اون تست مشکل داشته الان اصلن یادم نیست کجاست(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:قانونش اینه. کاش سوالشو گذاشته بودین ولی احتمالا سوال اشکال داشته خواستن هرجوری هست جواب رو بست بیارن واسه همین همه رو ایندکس گرفتن ولی درست نیست(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست .
ایمیل ها برام نیومده بود که پاسخ داده شده وگرنه زودتر تشکر می کردم و نگران جوابم بودم لطف کردین
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی درباره ایندکس شدن و اعتبار جورنال | siiib70 | ۳ | ۳,۶۷۷ |
۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: damash |
|
جلوگیری از ایندکس فایل های CSS و javascript ممنوع! | nazkhatooon | ۰ | ۱,۸۴۰ |
۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ آخرین ارسال: nazkhatooon |
|
محاسبه تعداد کل بیتهای Tag | peace2013 | ۳ | ۲,۵۰۹ |
۱۹ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۳۲ ب.ظ آخرین ارسال: peace2013 |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close