|
|
بیتهای ایندکس - نسخهی قابل چاپ |
|
بیتهای ایندکس - zahra2012 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ
من یک سوال دیدم که منو دچار شک کرده راحتم هست سوالم ![]() میخواستم بدونم وقتی میگن بیتهای ایندکس میشه بیتهای لازم برای آدرس مجموعه درسته؟ جایی دیدم که بیتهای لازم برای مشخص کردن کلمه و بایت رو هم جز ایندکس گرفته بود یعنی هر چیزی به غیر از تگ !! |
|
RE: بیتهای ایندکس - mahsalove - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
آره تو یکی از تست های کنکورم اینجوری شده بود که چون نگفته بود هر کلمه چند بیت پس کلشو گرفته بودن index و بقیشو هم tag تا جواب به دست بیاد! |
|
RE: بیتهای ایندکس - maryam.raz - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست . سوال دوم: وقتی حافظه بلوک بندی نشده باشه و فقط بر اساس کلمه باشه در اینصورت کش هم بر اساس کلمه است و آدرس فقط شامل ایندکس و تگ میشه که این ایندکس هم شامل بیت های کلمه هست هم بلوک |
RE: بیتهای ایندکس - zahra2012 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست . بله در صورتی که بلوک نداشته باشیم درسته ولی این موردی که من دیدم بلوک بدیه ولی فکر می کنم ما باید همون بیتهای ست رو بگیریم درسته؟ |
RE: بیتهای ایندکس - maryam.raz - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:قانونش اینه. کاش سوالشو گذاشته بودین ولی احتمالا سوال اشکال داشته خواستن هرجوری هست جواب رو بست بیارن واسه همین همه رو ایندکس گرفتن ولی درست نیست(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست . |
RE: بیتهای ایندکس - zahra2012 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:خیلی ممنون پس در کل ایندکس همون بیتهای ست هست و احتمالن اون تست مشکل داشته الان اصلن یادم نیست کجاست(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:قانونش اینه. کاش سوالشو گذاشته بودین ولی احتمالا سوال اشکال داشته خواستن هرجوری هست جواب رو بست بیارن واسه همین همه رو ایندکس گرفتن ولی درست نیست(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به سوال اول بله چون مجموعه یعنی set وتعداد بیت های set همون تعداد بیت های ایندکس هست . ![]() ایمیل ها برام نیومده بود که پاسخ داده شده وگرنه زودتر تشکر می کردم و نگران جوابم بودم لطف کردین |