۱
subtitle
ارسال: #۱

چگونگی حل رابطه بازگشتی
سلام
دوستان لطفا رابطه زیر رو حل کنید
پ ن: اگه سوالم تکراریه لطفا لینک قبلیش رو بدید تا به اونجا مراجعه کنم.
متشکرم
متشکرم
۰
ارسال: #۲

RE: چگونگی حل رابطه بازگشتی
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلامبا جایگذاری میشه nlogn حدودا
متشکرم
البته از اون رابطه حد بالای جملات هم میشه استفاده کرد چون n/2 خیلی بزرگتر از n/logn میشه و میشه رابطه را اینجور نوشت
۳T(n/2) + n
اگه تغییر متغیر داشته باشه که بشه حل کرد ، خیلی سوال باحالی میشه
ارسال: #۳

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلامبا جایگذاری میشه nlogn حدودا
متشکرم
البته از اون رابطه حد بالای جملات هم میشه استفاده کرد چون n/2 خیلی بزرگتر از n/logn میشه و میشه رابطه را اینجور نوشت
۳T(n/2) + n
ااا مگه شما توی اون سوال نگفتید وقتی اختلافشون زیاده نمیشه جای اون یکی نوشت؟!!! حالا نوشتید چون " n/2 خیلی بزرگتر از n/logn میشه " ؟
ارسال: #۴

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:شرمنده ، اشتباه شد.(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلامبا جایگذاری میشه nlogn حدودا
متشکرم
۳T(n/2) + n
ااا مگه شما توی اون سوال نگفتید وقتی اختلافشون زیاده نمیشه جای اون یکی نوشت؟!!! حالا نوشتید چون " n/2 خیلی بزرگتر از n/logn میشه " ؟
اومدم گفتم اختلاف زیاده ولی آخرش اشتباه نوشتم. باید از اون n/logn صرف نظر کرد
چون الان رابطه ۳T(n/2) + n ظاهرا دیگه از مرتبه nlgon نمیشه چون [tex]n^{log3}[/tex] که از قسمت اول بدست میاد از n بزرگتر میشه و جواب میشه [tex]n^{log3}[/tex]
پس من اشتباهی نوشتم ۳T . منظورم همون ۲T بود
ارسال: #۵

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:خواهش میکنم ولی فکر کنم بازم دارین اشتباه می نویسید خوب وقتی ما از n/logn صرف نظر می کنیم که رابطه ۳T(n/2) + n نمیشه! میشه ۲T(n/2) + n. درسته؟؟!(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:شرمنده ، اشتباه شد.(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلامبا جایگذاری میشه nlogn حدودا
متشکرم
۳T(n/2) + n
اومدم گفتم اختلاف زیاده ولی آخرش اشتباه نوشتم. باید از اون n/logn صرف نظر کرد
چون الان رابطه ۳T(n/2) + n ظاهرا دیگه از مرتبه nlgon نمیشه چون [tex]n^{log3}[/tex] که از قسمت اول بدست میاد از n بزرگتر میشه و جواب میشه [tex]n^{log3}[/tex]
پس من اشتباهی نوشتم ۳T . منظورم همون ۲T بود
ارسال: #۶

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: خواهش میکنم ولی فکر کنم بازم دارین اشتباه می نویسید خوب وقتی ما از n/logn صرف نظر می کنیم که رابطه ۳T(n/2) + n نمیشه! میشه ۲T(n/2) + n. درسته؟؟!درسته. گفتم ۳T نمیشه بلکه ۲T میشه.
اونجایی که ۳T نوشتم و رابطه حل کردم خواستم بگم اگر ۳T باشه دیگه nlogn نمیشه.
ارسال: #۷

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: خواهش میکنم ولی فکر کنم بازم دارین اشتباه می نویسید خوب وقتی ما از n/logn صرف نظر می کنیم که رابطه ۳T(n/2) + n نمیشه! میشه ۲T(n/2) + n. درسته؟؟!درسته. گفتم ۳T نمیشه بلکه ۲T میشه.
اونجایی که ۳T نوشتم و رابطه حل کردم خواستم بگم اگر ۳T باشه دیگه nlogn نمیشه.
اوکی پس جواب نهایی nlogn شد.
متشکرم از وقتی که گذاشتین
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close