۰
subtitle
ارسال: #۱

گرامرهای مبهم و پارسرها!
سلام
بچه ها از نظر شما جوابی که به این سوال داده شده درسته؟!! مگر نه اینکه برای گرامرهای مبهم نمی توان LL ساخت ولی اگر اصلاح بشه میشه براشون LR ساخت؟!
بچه ها از نظر شما جوابی که به این سوال داده شده درسته؟!! مگر نه اینکه برای گرامرهای مبهم نمی توان LL ساخت ولی اگر اصلاح بشه میشه براشون LR ساخت؟!
۰
ارسال: #۲

RE: گرامرهای مبهم و پارسرها!
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام
دقیقا پاسخی که من دارم هم همینو گفته. گفته گرامر LL1 نباشه هم میشه با اصلاح دستیه جدول براش تجزیه گر داشت.
ارسال: #۳

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام
دقیقا پاسخی که من دارم هم همینو گفته. گفته گرامر LL1 نباشه هم میشه با اصلاح دستیه جدول براش تجزیه گر داشت.
و به نظر خودتون هم واقعا درسته؟
۰
ارسال: #۴

دقیقا با همون تحلیل SLR1 در نظر بگیریم باید درست باشه. بازم نمیدونم. همچنان سوال خودمم پابرجاست که گیریم این سوال همین جواب باشه. اون سوال دومی که گذاشتم فرقش چیه که دیگه این تحلیل براش جواب نمیده.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close