۰
subtitle
ارسال: #۱

وابستگی و رابطه ها!
دوستان میشه در حل سوال زیر کمک کنید؟
۰
ارسال: #۳

RE: وابستگی و رابطه ها!
۰
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

این سوال درسته.جوابشم درسته مشکلتون چیه؟!!!!
اول باید تمام وابستگی ها رو از این مجموعه ای که بهتون دادن در بیارین...بعدش از بین تمام وابستگی ها باید دنبال وابستگی هایی بگردید که توش سه صفت S1 ,S3 , S4 باشن فقط این سه تا وصفت دیگه ای نباشه ..که فقط همین دو تا وابستگی که توی پاسخ نوشته وجود داره بقیه شم که جواب تشریحی نوشته ...کلید کاندید S1S3 و S3S4 هست که واضحه که S1-->S4 مشکل BCNFایجاد کرده چرا که S1دترمینانه در صورتی که کلید کاندید نیست..
اول باید تمام وابستگی ها رو از این مجموعه ای که بهتون دادن در بیارین...بعدش از بین تمام وابستگی ها باید دنبال وابستگی هایی بگردید که توش سه صفت S1 ,S3 , S4 باشن فقط این سه تا وصفت دیگه ای نباشه ..که فقط همین دو تا وابستگی که توی پاسخ نوشته وجود داره بقیه شم که جواب تشریحی نوشته ...کلید کاندید S1S3 و S3S4 هست که واضحه که S1-->S4 مشکل BCNFایجاد کرده چرا که S1دترمینانه در صورتی که کلید کاندید نیست..
ارسال: #۶

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: این سوال درسته.جوابشم درسته مشکلتون چیه؟!!!!
توی نرمال سازی ما هیچ وقت نمیریم همه ی وابستگی های ممکن رو پیدا کنیم ، بر اساس همین چیزی که داریم قضاوت میکنیم. چرا این جا این رابطه رو از روی وابستگی ها استنتاج کرده؟
۰
ارسال: #۷

مساله اینجاست که رابطه ی اصلی رو تجزیه کرده ما باید بدونیم وابستگی های این رابطه ی جدید چیه یا نه! حالا گفتم کلشو بدست بیاریم برا دوستمون گفتم که چیزی رو از قلم نندازه و مطمئن باشه که همه ی وابستگی های مخفی که بین S1 , S3 , S4 از طریق صفت های دیگه ایجاد میشه رو بدست آورده ..وسط کار خودش دستش میاد که بعضی ها رو نباید ادامه بده و به دردش نمیخورن..
ارسال: #۸

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: مساله اینجاست که رابطه ی اصلی رو تجزیه کرده ما باید بدونیم وابستگی های این رابطه ی جدید چیه یا نه! حالا گفتم کلشو بدست بیاریم برا دوستمون گفتم که چیزی رو از قلم نندازه و مطمئن باشه که همه ی وابستگی های مخفی که بین S1 , S3 , S4 از طریق صفت های دیگه ایجاد میشه رو بدست آورده ..وسط کار خودش دستش میاد که بعضی ها رو نباید ادامه بده و به دردش نمیخورن..
آهان. پس اینجا چون ما یک رابطه خاص از توی این جدا کردیم میریم و همه وابستگی های ممکن رو پیدا میکنیم.
ولی اگر برای خود همین مجموعه میخواستیم سطح نرمال رو پیدا کنیم. صرفا به همین روابط موجود اکتفا میکردیم. درسته؟
۰
ارسال: #۹

بازم میگم لازم نیست همه شو در بیارین بستگی به مهارتتون داره اگه چشمی میتونید حدس بزنید با کدوم وابستگی ها میشه به این سه صفت رسید و وابستگی های مخفی بین این سه صفت رو پیدا کنید که بهتر....برای کل رابطه که باید همه ی وابستگی ها رو بدونید تا یهو توش وابستگی تابعی کامل یا با واسطه یا ..پیدا نشه که کارتون خراب بشه..
ارسال: #۱۰

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: بازم میگم لازم نیست همه شو در بیارین بستگی به مهارتتون داره اگه چشمی میتونید حدس بزنید با کدوم وابستگی ها میشه به این سه صفت رسید و وابستگی های مخفی بین این سه صفت رو پیدا کنید که بهتر....برای کل رابطه که باید همه ی وابستگی ها رو بدونید تا یهو توش وابستگی تابعی کامل یا با واسطه یا ..پیدا نشه که کارتون خراب بشه..
متشکرم آنجلای عزیز...
یعنی ما باید اول کلید رابطه رو پیدا کنیم و بعد S1-->S4 هم از توی پیدا کردن کلید رابطه بدست میاد؟
من برای حل این سوال S1-->S4 رو بدست نیاوردم یعنی فکر می کردم باید از همون اطلاعاتی که داده استفاده کنم و وابستگی جدیدی اضافه نکنم!
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نظر در رابطه با استاد داور | علیصا | ۰ | ۱,۷۵۹ |
۱۴ مهر ۱۴۰۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ آخرین ارسال: علیصا |
|
رابطه n~1 | Mr.R3ZA | ۰ | ۱,۹۹۶ |
۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۵ ق.ظ آخرین ارسال: Mr.R3ZA |
|
توصیه های مهم در رابطه با انتخاب رشته (مهم) | Happiness.72 | ۰ | ۲,۱۷۱ |
۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۶ ق.ظ آخرین ارسال: Happiness.72 |
|
رابطه چند به یک | somayeh afsh | ۰ | ۱,۷۴۸ |
۰۷ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۲۸ ب.ظ آخرین ارسال: somayeh afsh |
|
وابستگی تابعی | Happiness.72 | ۱ | ۲,۲۸۵ |
۱۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ق.ظ آخرین ارسال: Alisalar |
|
حل رابطه جایگذاری با تکرار | rahkaransg | ۱ | ۲,۳۴۹ |
۱۷ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ آخرین ارسال: rahkaransg |
|
جواب رابطه های بازگشتی | rahkaransg | ۰ | ۱,۸۶۰ |
۱۴ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴ ق.ظ آخرین ارسال: rahkaransg |
|
تقسیم در جبر رابطه ای | Ella | ۱ | ۲,۳۰۳ |
۲۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ آخرین ارسال: Ella |
|
معرفی منابع و گرایش های مرتبط با فایل های صوتی و تصویری و پخش کننده های صوت و تصویر | R.g- | ۴ | ۴,۰۵۸ |
۱۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۳۲ ب.ظ آخرین ارسال: blackhalo1989 |
|
وابستگی معکوس | e.shrm | ۱ | ۲,۹۵۷ |
۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۱۴ ب.ظ آخرین ارسال: Hopegod |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close