۰
subtitle
ارسال: #۱

بررسی کنکور ۸۴ - با دید کلی
سلام دوستان من میخواستم سوالات رو یکی یکی بزارم دیدم ۴ تا از ۶ تا رو مشکل دارم گفتم به صورت کلی بیانش کنم
به نظرتون کلید این سال پر از اشتباه نیست؟ سوالات ۳۳، ۳۴،۳۶ و ۳۷
فایل سوالات رو هم آپلود کردم ممنون میشم وقت بزارید
به نظرتون کلید این سال پر از اشتباه نیست؟ سوالات ۳۳، ۳۴،۳۶ و ۳۷
فایل سوالات رو هم آپلود کردم ممنون میشم وقت بزارید
۰
ارسال: #۲

RE: بررسی کنکور ۸۴ - با دید کلی
دوستان عزیز این کنکور رو یه بررسی کنید ضرری نداره ها. بعدش نظرتون رو هم بی زحمت بگین
ارسال: #۳

ارسال: #۴

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: دوستان عزیز این کنکور رو یه بررسی کنید ضرری نداره ها. بعدش نظرتون رو هم بی زحمت بگینمطمئنی این پاسخنامه ی همین تستاست؟!!!
۳۴-۲
۳۶-۳
۳۷-۱
سلام آخه من از سایت دکتر قدسی گرفتم اینارو شما از کجا گرفتی کلید رو؟؟؟؟؟؟ یعنی منم بعضی موقع ها مطمئنم یه سوال رو درست زدم کلید رو نگاه میکنم .....
ارسال: #۵

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:آخه پاسخ نامه ها a و b داره قطعا اشتباه کردی(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: دوستان عزیز این کنکور رو یه بررسی کنید ضرری نداره ها. بعدش نظرتون رو هم بی زحمت بگینمطمئنی این پاسخنامه ی همین تستاست؟!!!
۳۴-۲
۳۶-۳
۳۷-۱
سلام آخه من از سایت دکتر قدسی گرفتم اینارو شما از کجا گرفتی کلید رو؟؟؟؟؟؟ یعنی منم بعضی موقع ها مطمئنم یه سوال رو درست زدم کلید رو نگاه میکنم .....
من اینارو از روی پاسخ خلیلی فر و کتاب جامع نصیر خوندم
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: آخه پاسخ نامه ها a و b داره قطعا اشتباه کردی
من اینارو از روی پاسخ خلیلی فر و کتاب جامع نصیر دیدم
ایشالا من اشتباه کرده باشم ولی این خلیلیفر هم وضعش خیلی داغونه اصلا بهش اعتمادی نیست
ممنون لطف کردی
آخه حتی اگه بگیم به خلیلی فر اعتمادی نمی شه کرد اما به کارگهی چی؟
توی کامپایلراشم غلطای شاخدار داره تازه آدم خودشم می تونه یه جورایی بفهمه کدوم جواب درست تره چه بسا بعضی تست ها که اصلا بدیهیه
ارسال: #۸

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close