۰
subtitle
ارسال: #۱

مقایسه پارسرهای SLR1 و LALR1 - کنکور ۸۸
سلام خسته نباشین
من نظرم اینه که چون تعداد خونه های خالی تو جدول پارس LALR1 بیشتر از SLR1 هستش یا مساویه چون از مجموعه lookahead به جای follow استفاده می کنه پس SLR1 تعداد خونه های خطاش یا همون خالی ها کمتره یعنی گزینه ۴
اما کلید سوال گزینه ۲ هستش
ممنون میشم کمک کنید
من نظرم اینه که چون تعداد خونه های خالی تو جدول پارس LALR1 بیشتر از SLR1 هستش یا مساویه چون از مجموعه lookahead به جای follow استفاده می کنه پس SLR1 تعداد خونه های خطاش یا همون خالی ها کمتره یعنی گزینه ۴
ممنون میشم کمک کنید
۰
ارسال: #۲

RE: مقایسه پارسرهای SLR1 و LALR1 - کنکور ۸۸
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام خسته نباشین
ممنون میشم کمک کنید
گزینه ۴ میشه. سنجشم اگه گفته اشتباه گفته و احتمالا اصلاح کرده.
ارسال: #۴

ارسال: #۵

ارسال: #۶

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:من سر کلاس نظریه دکتر کارگهی رفتم . عالی بود. استاد قابلی هستند.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: خوندن کتاب خوب به آدم احساس بلد بودن میده ، بعد آدم اینجوری قاطع میشه
ضمن اینکه تو کتابی که دارم با توضیح کافی گفته ۴ میشه.
من که صداهای دکتر کارگهی رو گوش دادم خوب بود
ایشالا سر کنکور هم همینجور قاطعیت داشته باشیم
من خودمم کتاب شاپوری نشر علوم رو خوندم ، برای منی که کامپایلر ۰ بودم ، خیلی شیوا توضیح داده بود راضی بودم.
ایشالله.
ارسال: #۷

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: من سر کلاس نظریه دکتر کارگهی رفتم . عالی بود. استاد قابلی هستند.
من خودمم کتاب شاپوری نشر علوم رو خوندم ، برای منی که کامپایلر ۰ بودم ، خیلی شیوا توضیح داده بود راضی بودم.
ایشالله.
خیلی هم جالب!!!
چون منم ترم پاییز نصیر کلاس نظریشونو رفتم الان دیگه صاحب سبک شدم
موفق باشید
۰
ارسال: #۹

ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: کتاب پوران هم گزینه دو رو زده ، توضیحاتش هم در حد دبستان ابتداییه.
آره
پارسه هم گفته دو جالبه که مقسمی گفته احتمالن سنجش اشتباه کرده میشه ۳
یه جایی گفته بودم ، کلا هر چی مقسمی زده خلافش درسته! نبوغی داره این مرد در اشتباه.
(البته بی انصافی نکنم PL رو خوب جمع کرده- البته فقط متن کتابش)
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close