۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۵۶مهندسی کامپیوتر ۹۰(منطق مرتبه اول)
سلام
معنی جملات گزینه های ۱و۲ رو میخواستم؟
OR
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
معنی جملات گزینه های ۱و۲ رو میخواستم؟
OR
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۲

RE: تست ۵۶مهندسی کامپیوتر ۹۰(منطق مرتبه اول)
دوستان سوال منم هس اگه کسی میدونه جواب بده.. به نظر خودم گزینه دوم قسمت تالی یعنی عبارت (( number(friend(y,x مشکل داره ..ولی گزینه ۴ انگار درسته مگر اینکه یه آدم با خودش هم دوست باشه
۰
ارسال: #۳

گزینه های یکو دو که غلطه .
بین ۳و۴ من فک میکنم باید دوست با سور وجودی به کار برده چون کلمه حداقل گفته و شامل همه دوستان نمیشه که ما سور عمومی رو به کا ببریم براش.یعنی حداقل با سور وجودی و هر دانش اموزی یعنی با سور عمومی.وگرنه به غیر از این تفاوت به لحاظ گرامری ۳و ۴ درستن.شبیه مثال کتاب راهیانه که میگه هر کسی فقط یه مادر دارد مادرو با سور وجودی به کار بردیم.
حالا دوستان دیگه هم نظر بدن....
معنی جمله ۴ اینه که برای هر دانش اموزی وجود دارد دو دوستی به نام yوz به طوری که y دوست x وz دوست xو این دو دوست یکی نیستن (یعنی یه نفر نیستن) پس x حداقل دو دوست داره.
بین ۳و۴ من فک میکنم باید دوست با سور وجودی به کار برده چون کلمه حداقل گفته و شامل همه دوستان نمیشه که ما سور عمومی رو به کا ببریم براش.یعنی حداقل با سور وجودی و هر دانش اموزی یعنی با سور عمومی.وگرنه به غیر از این تفاوت به لحاظ گرامری ۳و ۴ درستن.شبیه مثال کتاب راهیانه که میگه هر کسی فقط یه مادر دارد مادرو با سور وجودی به کار بردیم.
حالا دوستان دیگه هم نظر بدن....
معنی جمله ۴ اینه که برای هر دانش اموزی وجود دارد دو دوستی به نام yوz به طوری که y دوست x وz دوست xو این دو دوست یکی نیستن (یعنی یه نفر نیستن) پس x حداقل دو دوست داره.
۰
ارسال: #۴

مشکل اینجاست که جوابش گزینه ۱ هست توی پاسخنامه کلیدی سنجش...
۰
ارسال: #۵

بچه ها من کاری به جوابش ندارم-تو کتاب راهیان جوابش هست با توضیح
ولی من معنی گزینه های ۱و۲ رو میخوام؟؟
ولی من معنی گزینه های ۱و۲ رو میخوام؟؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close