۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال۵۷ پوران-علوم کامپیوتر۸۷(حافظه)
دریک کامپیوتر که ۳۲بیت فضای آدرس مجازی آن است و حافظه اصلی آن "۲به توان۲۶" بایت میباشد و سایز صفحه های آن "۲به توان ۱۲" بوده و یک کش با ساختار ۴way set associative با "۲به توان ۱۰" عدد set با سایز بلاک ۸بایت دارد.سایزtagدرکش چقدر است؟
۱۱bit
۱۳bit
۱۷bit
۱۹bit
جواب گزینه ۱۹بیت هست ولی چرا؟
فک کنم فهمیدم درسته این حرفم؟؟
چون گفته هربلاک ۸بایت هست و هربایت هم یک کلمه هست پس ۸تا کلمه داریم که تعداد بیتهای هرکلمه ۳تامیشه.
۱۱bit
۱۳bit
۱۷bit
۱۹bit
(۰۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: دریک کامپیوتر که ۳۲بیت فضای آدرس مجازی آن است و حافظه اصلی آن "۲به توان۲۶" بایت میباشد و سایز صفحه های آن "۲به توان ۱۲" بوده و یک کش با ساختار ۴way set associative با "۲به توان ۱۰" عدد set با سایز بلاک ۸بایت دارد.سایزtagدرکش چقدر است؟مشکلم این هست که چرا نوشته تعداد بیتهای هرکلمه ۳تاست
۱۱bit
۱۳bit
۱۷bit
۱۹bit
چون گفته هربلاک ۸بایت هست و هربایت هم یک کلمه هست پس ۸تا کلمه داریم که تعداد بیتهای هرکلمه ۳تامیشه.
۰
ارسال: #۲

RE: سوال۵۷ پوران-علوم کامپیوتر۸۷(حافظه)
(۰۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: دریک کامپیوتر که ۳۲بیت فضای آدرس مجازی آن است و حافظه اصلی آن "۲به توان۲۶" بایت میباشد و سایز صفحه های آن "۲به توان ۱۲" بوده و یک کش با ساختار ۴way set associative با "۲به توان ۱۰" عدد set با سایز بلاک ۸بایت دارد.سایزtagدرکش چقدر است؟بله حرفتون درسته سایز بلاک ۸ هست یعنی ۳^۲ پس ۳ بیت پایین آدرس کلمه رو مشخص میکنه
۱۱bit
۱۳bit
۱۷bit
۱۹bit
(۰۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: جواب گزینه ۱۹بیت هست ولی چرا؟مشکلم این هست که چرا نوشته تعداد بیتهای هرکلمه ۳تاست
۰
ارسال: #۳

ولی اگر اشتباه نکنم باید در صورت سوال میگفت که هر بلاک چند کلمه هست!
و اگر ما هربلاک رو معادل یک کلمه بگیریم جواب همین میشه-چون در حالت کلی هر بلاک معادل یک کلمه نیست
و اگر ما هربلاک رو معادل یک کلمه بگیریم جواب همین میشه-چون در حالت کلی هر بلاک معادل یک کلمه نیست
ارسال: #۴

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close