۰
subtitle
ارسال: #۱

پرروتکل های لایه کاربرد
فرض کنید A با استفاده از یک حساب کاربری پست الکترونیک بر پایه وب مانند gmail پیامی را به B ارسال می دارد.اگر B پیام های خود را با استفاده از POP3 دریافت نماید،توضیح دهید چگونه پیام ها از A به میزبان B گسیل می شوند.صورتی از زنجیره ی پرتکل های لایه کاربرد که برای این جابجایی ها استفاده میشوند را نام ببرید؟؟؟
جواب:HTTP و SMTP و POP3
۱
۰
ارسال: #۳

RE: پرروتکل های لایه کاربرد
(۲۱ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: فرض کنید A با استفاده از یک حساب کاربری پست الکترونیک بر پایه وب مانند gmail پیامی را به B ارسال می دارد.اگر B پیام های خود را با استفاده از POP3 دریافت نماید،توضیح دهید چگونه پیام ها از A به میزبان B گسیل می شوند.صورتی از زنجیره ی پروتکل های لایه کاربرد که برای این جابجایی ها استفاده میشوند را نام ببرید؟؟؟
عامل A باSMTP پیام رو به سرور A تزریق میکنه،سرور A هم با SMTP به سرور B تزریق میکنه
عامل B هم که خودش گفته pop3 پیام رو دریافت میکنه
حالا این HTTP نقش اش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال: #۴

(۲۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:سلام(21 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: فرض کنید A با استفاده از یک حساب کاربری پست الکترونیک بر پایه وب مانند gmail پیامی را به B ارسال می دارد.اگر B پیام های خود را با استفاده از POP3 دریافت نماید،توضیح دهید چگونه پیام ها از A به میزبان B گسیل می شوند.صورتی از زنجیره ی پروتکل های لایه کاربرد که برای این جابجایی ها استفاده میشوند را نام ببرید؟؟؟
عامل A باSMTP پیام رو به سرور A تزریق میکنه،سرور A هم با SMTP به سرور B تزریق میکنه
عامل B هم که خودش گفته pop3 پیام رو دریافت میکنه
حالا این HTTP نقش اش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پست الکترونیکی بر پایه وب یعنی همون HTTP البته میتونه HTTPS هم باشه
۰
۰
ارسال: #۶

دیر رسیدم
شکل به وضوح نشون میده
http که اونور هم گفتم برای جستجو هست .. قطعا فرستنده به اون احتیاج نداره و اون گیرنده هست برای جستجو از این پروتکل استفاده میکنه
فرق pop3 و IMAP هم که اونجا گفتم که برای IMAP باید روی خط باشی تا از سرور خودت اطلاعات رو ببینی ولی برای P0P3 کافیه یبار بر خط بشی و اطلاعات انتقال داده میشه توی ترمینال شما و دیگه مثل IMAP چیزی در سرور شما نمیماند
موفق باشید
شکل به وضوح نشون میده
http که اونور هم گفتم برای جستجو هست .. قطعا فرستنده به اون احتیاج نداره و اون گیرنده هست برای جستجو از این پروتکل استفاده میکنه
فرق pop3 و IMAP هم که اونجا گفتم که برای IMAP باید روی خط باشی تا از سرور خودت اطلاعات رو ببینی ولی برای P0P3 کافیه یبار بر خط بشی و اطلاعات انتقال داده میشه توی ترمینال شما و دیگه مثل IMAP چیزی در سرور شما نمیماند
موفق باشید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close