زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۰۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

ابهام در مدل حلزونی

ارسال:

sahar-it88 پرسیده:

ابهام در مدل حلزونی

سلام. دوستان خواهش میکنم اگه کسی مدل حلزونی بلده برای من توضیح بده.آخه من نمیفهمم خب حلزونی هم مثل افزایشی و نمونه سازی هست دیگه فرقش چیه؟فرق افزایشی با نمونه سازی اینه که توی افزایشی توی هر تکرار نسخه ها دور ریخته نمیشن ولی توی نمونه سازی دور ریخته میشن حالا متوجه فرق حلزونی با این دو تا نمیشمUndecidedConfused
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۱
ارسال:

sahar-it88 پاسخ داده:

RE: ابهام در مدل حلزونی

جا داره که من به نوبه خودم از این ۳۱ نفری که این پستو خوندن و به من کمک کردن تشکر کنم.واقعا ممنونمAngel
AngryAngryAngryAngry

۱
ارسال:

calm boy پاسخ داده:

تو مدلحلزونی یه مرحله تحلیل ریسک اضافه شده
یه سری نقاط داریم که به کنترل ریسک بهتر پروژه کمک میکنه

حالا فرق تکاملی با افزایشی چیه ؟Undecided

۰
ارسال:

explorer پاسخ داده:

ناراحتی نداره که
Big Grin
واسه پروژه های بزرگ استفاده میشه
در هر دور تحلیل ریسک داره
یه جورایی بی پایانه

۰
ارسال:

tayebe68 پاسخ داده:

(۱۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)calm boy نوشته شده توسط:  حالا فرق تکاملی با افزایشی چیه ؟Undecided

تکاملی یک مدل فرایندی نیست
یه دسته بندیه، شامل مدلهایی که در اونها نسخه های قبلی دور ریخته نمیشه مثل مدل افزایشی، مدل حلزونی

طبق کتاب مقسمی، گویا مدل نمونه سازی شبه تکاملی است

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مدل پولیا حل مسأله arshia20 ۰ ۹۲۴ ۱۱ آذر ۱۴۰۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: arshia20
Smile ۱۰ مدل آدم نخاله که به نفع خودتان است قیدشان را بزنید! αɾια ۱۷ ۱۰,۷۶۱ ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: sarasadati
Question یک نکته ابهام marvelous ۶ ۵,۴۱۵ ۰۹ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  پر استفاده ترین مدل های هواپیما در ایران abolfazlda ۱ ۳,۰۲۱ ۱۱ آبان ۱۳۹۸ ۰۱:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  منظور از "ارائه مدل" در برخی پایان نامه ها چیست؟ one hacker alone ۰ ۲,۲۰۱ ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  رفع ابهام در ر ابطه با سوالات پایگاه داده کنکور دکترا نرم افزار ۹۶ mos_hos ۷ ۸,۲۹۸ ۳۰ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: nick2006
  سوال و ابهام در مورد تست گسسته ۹۵ آیتی Mehdi.Sarf ۳ ۳,۴۸۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Jooybari
Rainbow معرفی سایت اشتراک گذاری و دانلود مدل نرم افزاری - کدیا cadyia hossein717 ۰ ۲,۲۷۵ ۰۹ تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: hossein717
  مدل سازی و ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری stillbirth ۰ ۳,۰۲۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: stillbirth
  مدل مجموعه کاری - بخش حافظه مجازی سیستم عامل mehran.hzd ۱ ۲,۲۶۸ ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: msour44

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close