زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۱۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۳ رتبه: ۸۴۸۳
انتخاب زمینه پایان نامه از گرایشی دیگر
سلام
آیا من که گرایشم نرم افزار هست میتوانم موضوع پایان نامه ام را از گرایش هوش مثل پردازش تصویر انتخاب کنم؟ جواب این سوال خیلی برام مهمه، ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند جواب دهند.
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)rastegar04 نوشته شده توسط: سلام
آیا من که گرایشم نرم افزار هست میتوانم موضوع پایان نامه ام را از گرایش هوش مثل پردازش تصویر انتخاب کنم؟ جواب این سوال خیلی برام مهمه، ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند جواب دهند.
سلام
اگر استاد موافقت کنه مشکلی نداره، البته موضوعش نباید خیلی از گرایش شما دور باشه و سعی کنین یه جوری ربطش بدین!
وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۳ رتبه: ۸۴۸۳
انتخاب زمینه پایان نامه از گرایشی دیگر
ممنون از پاسختون
میخواستم بدونم آیا در مقطع ارشد پس از قبولی و ثبت نام در دانشگاه، امکانش هست گرایشم رو از نرم افزار به هوش تغییر بدهم؟ (گرایشم در کنکور نرم هست ولی حالا میبینم بیشتر علاقه ام به هوش هست.) همچین موردی دیدید؟
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)rastegar04 نوشته شده توسط: ممنون از پاسختون
میخواستم بدونم آیا در مقطع ارشد پس از قبولی و ثبت نام در دانشگاه، امکانش هست گرایشم رو از نرم افزار به هوش تغییر بدهم؟ (گرایشم در کنکور نرم هست ولی حالا میبینم بیشتر علاقه ام به هوش هست.) همچین موردی دیدید؟
آره دیدهام!
البته لازمه رتبهی ارشد گرایش هوشتون هم برای دانشگاه قابل قبول باشه ولی جزئیاتش رو مطلع نیستم