۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ساختمان داده کنکور ۸۶ آی تی(پیدا کردن کلید در min heap)
سلام دوستان
جواب سوال گزینه ۲ است.چرا؟؟
خوب ما هیچ طوری نمیتونیم درختی رسم کنیم که سومین عنصر در min heap در اندیس ۲ و۳ و ۴و۵و۶و۷ قرار بگیره.خوب سوال من اینه اگه از اندیس ۲ تا ۷ سومین عنصر کوچک قرار بگیره هر طوری هم درختو رسم کنیم ۲ تا عنصر هستن که از سومین عنصر کوچیکترن و باید قبلش قرار بگیرن. به فرض اگه اولین عنصر کوچیک در ریشه در اندیس یک قرار بگیره از اندیس ۲ تا ۷ هم سومین عنصر قرار بگیره خوب دومین عنصر کوچیک مگه میتونه پایین تر از سومین عنصر باشه چون پدر باید کوچیکتر از همه بشه مگه این طور نیست.نظر من این جواب گزینه ۳ بشه.
حالا دوستان یکی منو قانع کنه چرا گزینه ۲ درسته؟؟
جواب سوال گزینه ۲ است.چرا؟؟
خوب ما هیچ طوری نمیتونیم درختی رسم کنیم که سومین عنصر در min heap در اندیس ۲ و۳ و ۴و۵و۶و۷ قرار بگیره.خوب سوال من اینه اگه از اندیس ۲ تا ۷ سومین عنصر کوچک قرار بگیره هر طوری هم درختو رسم کنیم ۲ تا عنصر هستن که از سومین عنصر کوچیکترن و باید قبلش قرار بگیرن. به فرض اگه اولین عنصر کوچیک در ریشه در اندیس یک قرار بگیره از اندیس ۲ تا ۷ هم سومین عنصر قرار بگیره خوب دومین عنصر کوچیک مگه میتونه پایین تر از سومین عنصر باشه چون پدر باید کوچیکتر از همه بشه مگه این طور نیست.نظر من این جواب گزینه ۳ بشه.
حالا دوستان یکی منو قانع کنه چرا گزینه ۲ درسته؟؟
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ساختمان داده کنکور ۸۶ آی تی(پیدا کردن کلید در min heap)
با سلام خدمت شما دوست عزیز
سعی کردم تو فایل پیوستی توضیح کاملی بدم که متوجه بشید پیشاپیش از خط بدم عذر خواهی میکنم
سعی کردم تو فایل پیوستی توضیح کاملی بدم که متوجه بشید پیشاپیش از خط بدم عذر خواهی میکنم
۰
ارسال: #۳

توضیحات شما دوستان عالی بود آره همینطوره با شکلی که دوستمون کشیدن متوجه شدم.
بسیار ممونم از شماها.
امیدوارم موفق باشید.
بسیار ممونم از شماها.
امیدوارم موفق باشید.
۰
ارسال: #۴

این سوال نیاز به رسم نداره و با یک نکته تستی قابل حل هست
در مکس هیپ :ماکسیمم H امّ تا سطح H امّ میتونه قرار بگیره یعنی از خانه ۲ تا (۲ به توان h ) منهای ۱ آرایه نمایش دهنده درخت
برای مین هیپ همین مثال برای مینیممها هست
برای این سوال میشه
از ۲ تا (۲ به توان ۳)-۱ یعنی از ۲-۷
به همین خوشمزگی
در مکس هیپ :ماکسیمم H امّ تا سطح H امّ میتونه قرار بگیره یعنی از خانه ۲ تا (۲ به توان h ) منهای ۱ آرایه نمایش دهنده درخت
برای مین هیپ همین مثال برای مینیممها هست
برای این سوال میشه
از ۲ تا (۲ به توان ۳)-۱ یعنی از ۲-۷
به همین خوشمزگی
۰
ارسال: #۵

نکتتون قشنگ بود ولی یه سوال؟؟از کجا فهمیدی ارتفاعت ۳ هست؟؟میدونم ۳ باشه میشه ۷/
اومدیم یکی از گزینه ها دیگه مثلا از ۲ تا ۶ بود یعنی ۲و۳و۴و۵و۶ . و گزینه دیگه ۲تا ۷ بود خوب حالا چی جواب میشه؟
خوب اینجا ما نمیدونیم چند تا کلید داریم که درختو رسم کنیم و ارتفاعو تشخیص بدیم.
اومدیم یکی از گزینه ها دیگه مثلا از ۲ تا ۶ بود یعنی ۲و۳و۴و۵و۶ . و گزینه دیگه ۲تا ۷ بود خوب حالا چی جواب میشه؟
ارسال: #۶

(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: نکتتون قشنگ بود ولی یه سوال؟؟از کجا فهمیدی ارتفاعت ۳ هست؟؟میدونم ۳ باشه میشه ۷/
منظور از h اینجا ارتفاع نیست منظور از h چندمین مینیمم هست که طبق سوال h=۳
درباره سوال دوم اینکه تو تستها باید کاملترین جواب انتخاب کنید
-۱
ارسال: #۷

کوچکترین عنصر همواره در ریشه هست.
دو حالت هست که دومین و سومین عنصر فرزندان ریشه باشند یعنی یک حالت عنصر دوم در اندیس ۲ و سومین عنصر در اندیس ۳ و حالت دیگه عنصر سوم در اندیس ۲ و دومین عنصر در اندیس ۳ باشد
حالا حالتهایی را در نظر بگیرید که دومین کوچکترین عنصر پدر سومین کوچکترین عنصر باشد. در این حالات اندیس دومین کوچکترین عنصر یا ۲ یا ۳ می باشد بنابراین سومین کوچکترین عنصر به عنوان فررند دومین کوچکترین عنصر در اندیس ۴ یا ۵ یا ۶ یا ۷ می باشد.
اگر شکل بکشی بهتر متوجه میشی.
دو حالت هست که دومین و سومین عنصر فرزندان ریشه باشند یعنی یک حالت عنصر دوم در اندیس ۲ و سومین عنصر در اندیس ۳ و حالت دیگه عنصر سوم در اندیس ۲ و دومین عنصر در اندیس ۳ باشد
حالا حالتهایی را در نظر بگیرید که دومین کوچکترین عنصر پدر سومین کوچکترین عنصر باشد. در این حالات اندیس دومین کوچکترین عنصر یا ۲ یا ۳ می باشد بنابراین سومین کوچکترین عنصر به عنوان فررند دومین کوچکترین عنصر در اندیس ۴ یا ۵ یا ۶ یا ۷ می باشد.
اگر شکل بکشی بهتر متوجه میشی.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close