۰
subtitle
ارسال: #۱

راهنمایی در مورد پروژه ER و پایگاه داده
مراحل تولید پایگاه داده :
*۱- شناسایی محیط (توضیحی در حد ۲-۳ پاراگراف در مورد محیط مورد نظرمون مینویسیم)
*۲- مدلسازی (مدلسازی ER اون محیط رو میکشیم)
*۳- طراحی منطقی (بدست آوردن پایگاه داده رابطه ای)
۴- طراحی فیزیکی
۵- تولید پایگاه داده
سلام
من این ترم درس پایگاه داده دارم
یه پروژه داریم که باید سه مرحله بالا که با ستاره مشخص کردم رو به استاد تحویل بدیم و چون هنوز جلسات اوله هنوز در مورد پایگاه داده رابطه ای چیزی نمیدونم!
موضوعش مهم نیست ( مثلا : بیمارستان ، آژانس ، سیستم آموزش ، ....)
فعلا تا ۲-۳ روز آینده باید مورد اول و دوم رو آماده کنم و تحویل بدم و آخرای ترم مرحله سوم رو هم تحویل میدیم
میخواستم ببینم که اگه مطلب یا موضوعی داشته باشم که فقط مرحله اول و دوم رو پوشش بده بعدا خودم میتونم پایگاه داده رابطه ای رو از اون دو مرحله قبل استخراج کنم؟ کار سختی نیست؟
و اینکه با توجه به مشغله ای که دارم آیا میتونم هر سه مرحله ی پروژه رو از جایی آماده بخرم یا حداقل راهنمایی بگیرم؟
مرسی از اساتید
*۱- شناسایی محیط (توضیحی در حد ۲-۳ پاراگراف در مورد محیط مورد نظرمون مینویسیم)
*۲- مدلسازی (مدلسازی ER اون محیط رو میکشیم)
*۳- طراحی منطقی (بدست آوردن پایگاه داده رابطه ای)
۴- طراحی فیزیکی
۵- تولید پایگاه داده
سلام
من این ترم درس پایگاه داده دارم
یه پروژه داریم که باید سه مرحله بالا که با ستاره مشخص کردم رو به استاد تحویل بدیم و چون هنوز جلسات اوله هنوز در مورد پایگاه داده رابطه ای چیزی نمیدونم!
موضوعش مهم نیست ( مثلا : بیمارستان ، آژانس ، سیستم آموزش ، ....)
فعلا تا ۲-۳ روز آینده باید مورد اول و دوم رو آماده کنم و تحویل بدم و آخرای ترم مرحله سوم رو هم تحویل میدیم
میخواستم ببینم که اگه مطلب یا موضوعی داشته باشم که فقط مرحله اول و دوم رو پوشش بده بعدا خودم میتونم پایگاه داده رابطه ای رو از اون دو مرحله قبل استخراج کنم؟ کار سختی نیست؟
و اینکه با توجه به مشغله ای که دارم آیا میتونم هر سه مرحله ی پروژه رو از جایی آماده بخرم یا حداقل راهنمایی بگیرم؟
مرسی از اساتید
۰
ارسال: #۲

RE: راهنمایی در مورد پروژه ER و پایگاه داده
مرتبــــط :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Fardad-A، در تاریخ ۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
امکان خرید و فروش پروژه در مانشت نیست برای گرفتن راهنمایی در بخش پایان نامه ها طرح کنید . فقط هم در یک جا طرح کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close