راهنمایی در مورد پروژه ER و پایگاه داده - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی در مورد پروژه ER و پایگاه داده - Ramkal - 08 آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ق.ظ
مراحل تولید پایگاه داده : *۱- شناسایی محیط (توضیحی در حد ۲-۳ پاراگراف در مورد محیط مورد نظرمون مینویسیم) *۲- مدلسازی (مدلسازی ER اون محیط رو میکشیم) *۳- طراحی منطقی (بدست آوردن پایگاه داده رابطه ای) ۴- طراحی فیزیکی ۵- تولید پایگاه داده سلام من این ترم درس پایگاه داده دارم یه پروژه داریم که باید سه مرحله بالا که با ستاره مشخص کردم رو به استاد تحویل بدیم و چون هنوز جلسات اوله هنوز در مورد پایگاه داده رابطه ای چیزی نمیدونم! موضوعش مهم نیست ( مثلا : بیمارستان ، آژانس ، سیستم آموزش ، ....) فعلا تا ۲-۳ روز آینده باید مورد اول و دوم رو آماده کنم و تحویل بدم و آخرای ترم مرحله سوم رو هم تحویل میدیم میخواستم ببینم که اگه مطلب یا موضوعی داشته باشم که فقط مرحله اول و دوم رو پوشش بده بعدا خودم میتونم پایگاه داده رابطه ای رو از اون دو مرحله قبل استخراج کنم؟ کار سختی نیست؟ و اینکه با توجه به مشغله ای که دارم آیا میتونم هر سه مرحله ی پروژه رو از جایی آماده بخرم یا حداقل راهنمایی بگیرم؟ مرسی از اساتید |
RE: راهنمایی در مورد پروژه ER و پایگاه داده - Ramkal - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ق.ظ
مرتبــــط : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |