زمان کنونی: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴, ۰۷:۴۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
از دوستان کسی توی آرشیو آزمون هاش ، دفترچه حل تشریحی آزمون آزمایشی ۱۰۰ درصد دوم پارسه ۱۳۹۱ را داره؟
من دفترچه سوالاشو دارم و پاسخنامش نه.
ممنون میشم اگه کسی داره آپش کنه
"چشم اندازها" پس از "دست اندازهاست"... هر "چاله ای" ... "چاره ای" به من آموخت. "دوباره" فکر کن .... فرصت ها "دوباره" نمیشوند. "بکوش" .... ناامیدی را "بکش"... برای جلوگیری از "پس رفت" ... "پس باید رفت".
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: منظورتونآزمونهای پارسال پارسه هست دیگه؟
+ چه گرایشی هستید؟
ممنون از توجه شما دوست عزیز
گرایش نرم افزار
روی جلدش نوشته ۱۳۹۱
"چشم اندازها" پس از "دست اندازهاست"... هر "چاله ای" ... "چاره ای" به من آموخت. "دوباره" فکر کن .... فرصت ها "دوباره" نمیشوند. "بکوش" .... ناامیدی را "بکش"... برای جلوگیری از "پس رفت" ... "پس باید رفت".
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط: اگر منظورتون آزمونهای پارسال هست در این قسمت گذاشته شده :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون دوست عزیز ولی قبلا به این لینک سر زدم.
همونطور که گفتم آزمون مربوط به سال ۹۱ هستش و این لینک(که شما گذاشتید)مربوط به سال ۹۲/