۳
subtitle
ارسال: #۱

یک درخواست از دوستانی که چاپ جدید کتاب سیستم عامل پارسه رو دارند
سلام و درود.
من کتاب سیستم عامل چاپ ۵ سال ۹۲ رو دارم و آخر کتاب هم تا ۸۹-۹۰-۹۱ آزمون های سراسری رو گذاشته. بخاطر اینکه پاسخ های تشریحی دکتر حقیقت خیلی عالی هستند خواهشی که داشتم اینه که افرادی که چاپ جدید سیستم عامل رو دارن از آزمون هایی که آخرش پیوست شده به عکس از جواب های تشریحیشون بگیرن و بزارن.
مرسی
من کتاب سیستم عامل چاپ ۵ سال ۹۲ رو دارم و آخر کتاب هم تا ۸۹-۹۰-۹۱ آزمون های سراسری رو گذاشته. بخاطر اینکه پاسخ های تشریحی دکتر حقیقت خیلی عالی هستند خواهشی که داشتم اینه که افرادی که چاپ جدید سیستم عامل رو دارن از آزمون هایی که آخرش پیوست شده به عکس از جواب های تشریحیشون بگیرن و بزارن.
مرسی
۳
ارسال: #۴

RE: یک درخواست از دوستانی که چاپ جدید کتاب سیستم عامل پارسه رو دارند
(۱۱ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Vanshut نوشته شده توسط: سلام
بفرمایید .
شرمنده اگه خوب نشده زیاد عکسها
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام
در صورت امکان عکس صفحه ۵۰۳ و ۵۰۴ که مربوط به نخ هاست و تو چاپ ۹۱ ب قبل نیست رو هم بگذارید ممنون میشم
۰
ارسال: #۵

(۱۱ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Vanshut نوشته شده توسط: سلامببخشید این عکسهایی ک گذاشتید سوالات ۹۴ هم داره؟
بفرمایید .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۶

(۱۱ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط:(11 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Vanshut نوشته شده توسط: سلامببخشید این عکسهایی ک گذاشتید سوالات ۹۴ هم داره؟
بفرمایید .
خیر تا ۹۳ هست. کتابم چاپ ۹۴ هست ولی نداره.
۰
ارسال: #۷

(۱۱ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۴ ب.ظ)Vanshut نوشته شده توسط:ممنون(11 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط:(11 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Vanshut نوشته شده توسط: سلامببخشید این عکسهایی ک گذاشتید سوالات ۹۴ هم داره؟
بفرمایید .
خیر تا ۹۳ هست. کتابم چاپ ۹۴ هست ولی نداره.
۰
ارسال: #۸

یه سوال دوستانی که چاپ جدید رو گرفتن:
غیر از اضافه شدن سوالات آزمون های چند سال اخیر، محتوای کتاب تغییر دیگه ای هم داشته؟
غیر از اضافه شدن سوالات آزمون های چند سال اخیر، محتوای کتاب تغییر دیگه ای هم داشته؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close