(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ)sama2010 نوشته شده توسط: دوست عزیز یکبار بیشتر نمی تونی برای ثبت نام تو رشته/ شهر جدید انصراف بدی.از دانشگاه جدیدت بپرس که برات معافیت تحصیلی صادر کرده یا نه اگر صادر کرده باشه کاریش نمیشه کرد. بعد از انصراف باید بری خدمت ( به هر حال برای مشورت بیشتر حتما به وظیفه عمومی شهرت مراجعه کن ).اگر شرایطش رو داشتی برای اینکه واحدهای بیشتری رو بگیری انتقالی یا دوترم مهمانی به دانشگاه دیگه ای بگیر .از ماده ۵۵ هم می تونی استفاده کنی یعنی (یک بار بدون مجوز و دوبار یا بیشتر با مجوز کمیسیون موارد خاص دانشگاه)اینکه می تونی بعضی از واحد های درسیت رو تو دانشگاه خودت بگیری و حداکثر یازده واحد رو جای دیگه مهمان بشی
ممنون از شما بابت راهنمایی های جامع هر چند کمی دیر بود اما امیدوارم به درد بقیه ی دوستان بخوره که بدون تحقیق و مشورت الکی دست به انصراف نزنن تا مثل من پشیمون بشن ...
نکاتی که گفتید کاملا درسته طبق قانونی که ۱ ۲ سال پیش تصویب شده از دیپلم تا دکترا فقط یک دفعه میشه انصراف داد وگرنه دچار مشکل نظام وظیفه میشید ...
دانشگاه جدید ثبت نام کردم و تنها تونستم ۱۲ واحد انتخاب کنم و ... اگر اینجور بخواد ادامه پیدا کنه مطمئنا برای کارشناسی خیلی وقت باید گذاشته بشه ...
بنده اگر بخام جوری انتقالی بگیرم یا مهمانی دائم دریافت کنم چکار باید بکنم ؟ خونده بودم انتقالی دائم یا مهمانی در کرج و تهران امکان پذیر نیست ... درسته ؟ دانشگاه من هشتگرد هست در حال حاضر
مهمانی موقت برای ۱ ۲ ترم به درد نمیخوره چون اگر واحدهایی رو در دانشگاه دیگه پاس کنم و برگردم به دانشگاه اصلی اونوقت بازم با مشکل عدم ارائه ی واحد مواجه میشم ...
دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند ؟