۰
subtitle
ارسال: #۱

حل سوالات لینز
سلام دوستان . مدیر این بخش گفتن یه تاپیک جدید باز کنیم و بحث رو اینجا ادامه بدیم.
سوالات رو اینجا قرار میدم و جوابارو هم همینجا به بحث میذاریم .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوال اول که مشخصه چی خواسته .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوال دوم رو اثبات یا رد کنید .
برای سوال سوم گرامر بنویسید.
برای سوال آخر هم DFA رسم کنید.
تا شب خدانگهدار.
پ .ن : دوستان عزیز توجه داشته باشید که هدف ما از این کار اینه که خودمون سوالات رو تحلیل کنیم . پس خواهشا هرچی به ذهنتون میرسه بنویسید نهایت تلاشتون رو بکنید که به جواب مطمپن برسید و در آخر ذهنیات خودتون رو بیارید که در موردش صحبت کنیم و درست و غلط بودنش رو مشخص کنیم . اینجوری قدرت تحلیل تستای کنکورمون هم بالا میره .
با تشکر
سوالات رو اینجا قرار میدم و جوابارو هم همینجا به بحث میذاریم .
سوال اول که مشخصه چی خواسته .
سوال دوم رو اثبات یا رد کنید .
برای سوال سوم گرامر بنویسید.
برای سوال آخر هم DFA رسم کنید.
تا شب خدانگهدار.
پ .ن : دوستان عزیز توجه داشته باشید که هدف ما از این کار اینه که خودمون سوالات رو تحلیل کنیم . پس خواهشا هرچی به ذهنتون میرسه بنویسید نهایت تلاشتون رو بکنید که به جواب مطمپن برسید و در آخر ذهنیات خودتون رو بیارید که در موردش صحبت کنیم و درست و غلط بودنش رو مشخص کنیم . اینجوری قدرت تحلیل تستای کنکورمون هم بالا میره .
با تشکر
۰
ارسال: #۳

RE: حل سوالات لینز
ارسال: #۴

(۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ق.ظ)maneshty نوشته شده توسط:ای وای بر من درست میگین . سوال رو نخوندم شب . همون چیزی که از صبح تو ذهنم بود حل کردم(یعنی حداکثر یک a )(04 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام
این جوابای من .
فایل اول سوالات ۱ و ۲ و فایل دوم سوالات ۳ و ۴
جواب سوال آخر کمی ناقصه.مثلا رشته baab.سوال میگه [b/]حداقل[b] یک a بنابراین یک طوقه باید برای a در نظر بگیرین.
ممنون.تمیز پاکنویس کردین
تصحیح میکنم
۰
ارسال: #۵

سری دوم سوالات
اگر
L1 ={a^nb^m : n>=0 , m>0} ,L2={a^nb^2n :n>=0
آنگاه برای زبان های زیر گرامر بنویسید.
۱) L1L2
۲)L1 ^ 3
برای زبان های زیر پذیرنده های متناهی قطعی روی *{a ,b} بنویسید:
اگر
L1 ={a^nb^m : n>=0 , m>0} ,L2={a^nb^2n :n>=0
آنگاه برای زبان های زیر گرامر بنویسید.
۱) L1L2
۲)L1 ^ 3
برای زبان های زیر پذیرنده های متناهی قطعی روی *{a ,b} بنویسید:
۰
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: زبان L1 رشته ی لامبدا رو نباید بپذیره . ولی گرامر شما برای این زبان میپذیره...تصحیح شد.ممنون
در پاسخ ۳؛
باقیمانده رشته ی به طول یک بر ۲ و ۳ یکسان و برابر ۱ هست در حالی که طبق شرط نباید مساوی باشن.
بنابراین رشته به طول یک پذیرفته نمیشه و حالت q1 نباید حالت نهایی باشه و همچنین در ادامه q4 به q2 وصل میشه.
در پاسخ ۴؛
حالت q3 با ۱ دو باربه حالت های دیگه رفته که DFA بودن رو نقض کرده.
ببخشید لطفا یه توضیح مختصری هم راجع به ۴ بدین که اعداد دودویی بخش پذیر به ۵ چه ویژگی یا شکل خاصی دارن که تشخیصشون بدیم؟
۰
۰
ارسال: #۹

هر دوشون تصحیح شدن ممنون.
توضیح سوال ۴ روهم نوشتم . اگه واضح نبود بفرمایید که بیشتر توضیح بدم
اشکالات :
برای سوال دو باقیمانده تعداد a بر ۳باید بیشتر از باقیمانده b ها بر ۳ باشه ولی گرامر شما b b b و... رو هم میپذیره.
سوال ۳ : رشته aaaaab a b bbbbba باید پذیرفته بشن . چون ما دور زمانی به وجود میاد که ۲ الفبای یکسان یا بیشتر پشت سر هم باشن . ولی یک الفبا دور محسوب نمیشه و میتونه وجود داشته باشه .
جواب های من :
سوالات ۱ و ۲ و ۳ الف جواب داده شد . امروز روز سنگینی بود واقعا بیشتر از این نتونستم
توضیح سوال ۴ روهم نوشتم . اگه واضح نبود بفرمایید که بیشتر توضیح بدم
اشکالات :
برای سوال دو باقیمانده تعداد a بر ۳باید بیشتر از باقیمانده b ها بر ۳ باشه ولی گرامر شما b b b و... رو هم میپذیره.
سوال ۳ : رشته aaaaab a b bbbbba باید پذیرفته بشن . چون ما دور زمانی به وجود میاد که ۲ الفبای یکسان یا بیشتر پشت سر هم باشن . ولی یک الفبا دور محسوب نمیشه و میتونه وجود داشته باشه .
جواب های من :
سوالات ۱ و ۲ و ۳ الف جواب داده شد . امروز روز سنگینی بود واقعا بیشتر از این نتونستم
ارسال: #۱۰

(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: هر دوشون تصحیح شدن ممنون.خسته نباشید.
توضیح سوال ۴ روهم نوشتم .
اشکالات :
برای سوال دو
سوال ۳
جواب های من :
سوالات ۱ و ۲ و ۳ الف...
بسیار ممنون و متشکر.
میشه لطفا یه ذره بزرگتر بنویسین لطف میکنین.
اشکال:
در سوال ۱ الف،دیدتون به مساله برعکس بوده.در واقع باید ببینیم [tex]\bar{L4}[/tex] چی هست و بعد رشته های مشترکش با L1 رو، از L1 حذف کنیم.
[tex]\bar{L4}[/tex] در واقع باید این شرط رو داشته باشه: [tex]n_{a\neq}n_{b} 3[/tex] و ۰=<n.
پس گرامر نهایی موردنظر ما نباید رشته ای مثل aaab رو بپذیره ولی گرامری که نوشتین میپذیره.
ارسال: #۱۱

(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ق.ظ)maneshty نوشته شده توسط: خسته نباشید.ولی [tex]\bar{L4}[/tex] باید تمام رشته ها به جز (a^nb^(n-3 رو بپذیره . و L1 باید a^nb^m بپذیره . این دو تا با هم اشتراک دارن به جز در رشته هایی که توسط L4 تولید میشه . پس با این حساب درست میشه به نظرم!
بسیار ممنون و متشکر.
میشه لطفا یه ذره بزرگتر بنویسین لطف میکنین.
اشکال:
در سوال ۱ الف،دیدتون به مساله برعکس بوده.در واقع باید ببینیم [tex]\bar{L4}[/tex] چی هست و بعد رشته های مشترکش با L1 رو، از L1 حذف کنیم.
[tex]\bar{L4}[/tex] در واقع باید این شرط رو داشته باشه: [tex]n_{a\neq}n_{b} 3[/tex] و ۰=<n.
پس گرامر نهایی موردنظر ما نباید رشته ای مثل aaab رو بپذیره ولی گرامری که نوشتین میپذیره.
راستی امروز سوال نمیذارم . همون سوالای باقیمونده دیشب رو حل کنیم.
ارسال: #۱۲

(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: ولی [tex]\bar{L4}[/tex] باید تمام رشته ها به جز (a^nb^(n-3 رو بپذیره . و L1 باید a^nb^m بپذیره . این دو تا با هم اشتراک دارن به جز در رشته هایی که توسط L4 تولید میشه . پس با این حساب درست میشه به نظرم!درسته.من بی دقتی کردم
راستی امروز سوال نمیذارم . همون سوالای باقیمونده دیشب رو حل کنیم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close