۰
subtitle
ارسال: #۱
چرا زبان { (u w v w^R v} نامنظمه؟ با شرط w>10 حل شد
من تو این پست خواستم این چندتا زبان رو کنار هم بذارم که تفاوتها و شباهت هاش مشخص باشه که مدیران لطف کردن و بستنش چون قانون انجمن اینه که هر سوالی جدا پرسیده بشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در ضمن من توی انجمن جستجو کردم بیشتر اینها رو ندیدم و اگر هم پرسیده شده باشه معمولا جواب های کلیشه ای بهش داده شده که
۱/ چون dfa و nfa میشه براش کشید منظمه
۲/ چون نمیتونیم لم تزریق براش بیاریم منظمه
۳/ چون با عبارت منظم میشه نوشتش پس منظمه
۴/ چون نمیتونیم بگیم نامنظمه پس منظمه
هدف من تحلیل کلی و تستی واسه اینجور مسائل بود. و چون شکل زبانها باهم مرتبط بود بهتر بود در کنار هم بررسی بشه که بهتر فهمیده بشه.
اما من روم مثل سنگ پای قزوینه
سوالا رو جدا جدا پرسیدم
۵ . زبان {uwvwR\R:u,v,wϵ∑∗,|u|⩾10,|v|⩽10,|w|⩾10}
این زبان نامنظمه. دقیقا شبیه سوال زیر هست که لینکشو قرار دادم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با این تفاوت که شرط محدود بودن w برداشته شده و فقط یک حداقلی براش گذاشته شده. هر چی فکر کردم نتونستم دلیل خوبی برای نامنظم بودن این بیارم.
در ضمن من توی انجمن جستجو کردم بیشتر اینها رو ندیدم و اگر هم پرسیده شده باشه معمولا جواب های کلیشه ای بهش داده شده که
۱/ چون dfa و nfa میشه براش کشید منظمه
۲/ چون نمیتونیم لم تزریق براش بیاریم منظمه
۳/ چون با عبارت منظم میشه نوشتش پس منظمه
۴/ چون نمیتونیم بگیم نامنظمه پس منظمه
هدف من تحلیل کلی و تستی واسه اینجور مسائل بود. و چون شکل زبانها باهم مرتبط بود بهتر بود در کنار هم بررسی بشه که بهتر فهمیده بشه.
اما من روم مثل سنگ پای قزوینه

۵ . زبان {uwvwR\R:u,v,wϵ∑∗,|u|⩾10,|v|⩽10,|w|⩾10}
این زبان نامنظمه. دقیقا شبیه سوال زیر هست که لینکشو قرار دادم
با این تفاوت که شرط محدود بودن w برداشته شده و فقط یک حداقلی براش گذاشته شده. هر چی فکر کردم نتونستم دلیل خوبی برای نامنظم بودن این بیارم.