(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)n@a نوشته شده توسط: من علوم تحقیقات قزوین قبول شدم فردا هم ثبت نامم هستش به خاطر همین امروز رفتم دانشگاه
اینطور که من متوجه شدم اگر ثبت نام کنی نمی تونی تکمیل ظرفیت شرکت کنی (البته خودشونم زیاد مطمئن نبودن)
تنها راهی که پیدا کردم تا تکمیل ظرفیت بتونم شرکت کنم این بود که ثبت نام با تاخیر انجام بدم یعنی بهمن ماه .که دانشگاه هم گفتن مشکلی نداره و ثبت نام مبکنن (هم دانشگاه ساوه سوال کردم هم دانشگاه علوم تحقیقات قزوین) ولی چیزی که هست اینکه شهریه ترم قبل رو باید کامل پرداخت کنی!!
فعلا که رو ۱ و خورده دارم ریسک میکنم و می خوام بمونم برا تکمیل ظرفیت شاید ایشالله معماری کامپیوتر خود ازاد قزوین قبول شم
نمره ام ۶۰۱۳ هستش و نمره اخرین فرد قبولی ۶۱۶۶ رتبه هم ۱۷۰ اخرین فرد قبولی هستش و من رتبه ام ۲۳۴ به نظرتون احتمال قبول شدن هست؟؟
به احتمال زیاد تکمیل ظرفیت اول قبولی در نهایت بد شانی تکمیل دوم
موفق باشی
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ)arichoana نوشته شده توسط: این لینک رو چک کنید گفته هم اونایی که قبول شدند هم نشدند میتونند تکمیل ظرفیت شرکت کنند حالا اینکه اگه ثبت نام کنند آیا میتونند یا خیر رو نمیدونم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در صورت ثبت نام به هیچ عنوان نمی تونی در تکمیل ظرفیت شرکت کنی.