۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی
سلام
سوال ۱۵ تمرینات ۴/۱ کتاب گریمالدی
به چند راه می توان یک سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲ریالی، یک سکه ۵ریالی و ۲۵ سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمس که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟
من برا این قسمت سوال دو حالت درنظر گرفتم که بزرگترین طفل ۲۰ ریال داره: دوتا سکه ۱۰ ریالی بهش دادم و C(23+4-1 , 23 رو در ۴ به توان ۳ ضرب میکنم.....!
و حالت دیگه که دوتا سکه ۱۰ ریالی بهش میدم و یک سکه ۵ ریالی رو: C(23+4-1 , 23 رو در ۴ به توان ۲ ضرب میکنم.....!
اما جواب یه چیز دیگه است. لطفا راهنمایی کنید
سوال ۱۵ تمرینات ۴/۱ کتاب گریمالدی
به چند راه می توان یک سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲ریالی، یک سکه ۵ریالی و ۲۵ سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمس که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟
من برا این قسمت سوال دو حالت درنظر گرفتم که بزرگترین طفل ۲۰ ریال داره: دوتا سکه ۱۰ ریالی بهش دادم و C(23+4-1 , 23 رو در ۴ به توان ۳ ضرب میکنم.....!
و حالت دیگه که دوتا سکه ۱۰ ریالی بهش میدم و یک سکه ۵ ریالی رو: C(23+4-1 , 23 رو در ۴ به توان ۲ ضرب میکنم.....!
اما جواب یه چیز دیگه است. لطفا راهنمایی کنید
۰
ارسال: #۲

RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی
سلام. جواب شما کاملاً درسته. جوابی که آخر کتاب هست هم دیدم. به نظرم اشکال در ترجمه یا اشتباه چاپیه. جواب آخر کتاب به نظرم جواب سوال زیره:
به چند راه می توان بیست و پنج سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲/۵ریالی، یک سکه ۵ریالی و یک سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمی که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟
ارسالم رو ویرایش کردم. سکه ۲ ریالی محدودیت ایجاد میکنه.
به چند راه می توان بیست و پنج سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲/۵ریالی، یک سکه ۵ریالی و یک سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمی که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟
ارسالم رو ویرایش کردم. سکه ۲ ریالی محدودیت ایجاد میکنه.
ارسال: #۳

RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. جواب شما کاملاً درسته. جوابی که آخر کتاب هست هم دیدم. به نظرم اشکال در ترجمه یا اشتباه چاپیه. جواب آخر کتاب به نظرم جواب سوال زیره:
به چند راه می توان بیست و پنج سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲ریالی، یک سکه ۵ریالی و یک سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمی که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟
خیلی ممنونم از پاسخ سریع و به موقعتون
اینطوری که هست که آدم نمیتونه به جوابا اعتماد کنه! ای بابا
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close