سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - نسخهی قابل چاپ |
سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - lotus - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
سلام سوال ۱۵ تمرینات ۴/۱ کتاب گریمالدی به چند راه می توان یک سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲ریالی، یک سکه ۵ریالی و ۲۵ سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمس که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟ من برا این قسمت سوال دو حالت درنظر گرفتم که بزرگترین طفل ۲۰ ریال داره: دوتا سکه ۱۰ ریالی بهش دادم و C(23+4-1 , 23 رو در ۴ به توان ۳ ضرب میکنم.....! و حالت دیگه که دوتا سکه ۱۰ ریالی بهش میدم و یک سکه ۵ ریالی رو: C(23+4-1 , 23 رو در ۴ به توان ۲ ضرب میکنم.....! اما جواب یه چیز دیگه است. لطفا راهنمایی کنید |
RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - Jooybari - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
سلام. جواب شما کاملاً درسته. جوابی که آخر کتاب هست هم دیدم. به نظرم اشکال در ترجمه یا اشتباه چاپیه. جواب آخر کتاب به نظرم جواب سوال زیره: به چند راه می توان بیست و پنج سکه ۱ ریالی، یک سکه ۲/۵ریالی، یک سکه ۵ریالی و یک سکه ۱۰ ریالی را بین ۵ طفل توزیع کرد به قسمی که بزرگترین طفل ۲۰ یا ۲۵ ریال دریافت کند؟ ارسالم رو ویرایش کردم. سکه ۲ ریالی محدودیت ایجاد میکنه. |
RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - lotus - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. جواب شما کاملاً درسته. جوابی که آخر کتاب هست هم دیدم. به نظرم اشکال در ترجمه یا اشتباه چاپیه. جواب آخر کتاب به نظرم جواب سوال زیره: خیلی ممنونم از پاسخ سریع و به موقعتون اینطوری که هست که آدم نمیتونه به جوابا اعتماد کنه! ای بابا |
RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - Jooybari - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: یک سوال؛ ممکنه یه مقدار راهنمایی کنید در بدست آوردن جواب؟ میشه راه حلتون رو بگید. |
RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - Mohammad-A - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
نمیدونم این راه درسته یا نه! [tex]\\ x_1 x_2 x_3 x_4 x_5=28[/tex] که دو حالت رو فرض میکنیم: ۱. شخص بزرگتر، ۲۰ ریال (دو تا ده تا) بگیره: [tex]\binom{29}{26}[/tex] ۲. شخص بزرگتر، ۲۵ ریال (دو تا ده تا و یک پنجتا) بگیره: [tex]\binom{28}{25}[/tex] مجموع اینها رو به عنوان جواب گرفتم... |
RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - Jooybari - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: نمیدونم این راه درسته یا نه! نه دیگه. سکه های ۱ و ۲ و ۵ با سکه ۱۰ مشابه نیستن. تعداد حالات توزیع ۲۳ تا ۱۰ تایی رو در حالات توزیع سکه های متفاوت ضرب کن. هر سکه متفاوت ۴ حالت انتخاب داره. قسمت دوم سوال هم که ۵ رو جزء سکه های شخص بزرگتر درنظر میگیریم. |
RE: سوال از مبانی شمارش۲-گریمالدی - Jooybari - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
سلامت باشی. |