NS2 رو میتونین از این سایت دریافت کنین و توضیحاتی هم در مورد دریافت و نصب و کار کردن باهاش هم همینجا موجوده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
NS3 هم از اینجا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در حالت کلی هردوی این شبیهسازها روی لینوکس اجرا میشن و برای اجرا داخل ویندوز از cygwin استفاده میشه.
پروژهی کارشناسیِ من مربوط به امنیت شبکهی ادهاک بود و با ns2 کار کردم و البته داخل محیط لینوکس. توصیهم به شما هم اینه که تو همون لینوکس کار کنین و ازش نترسین! تصور بعضیا از لینوکس یه پنجرهی سیاه مثل cmd هست که برای هر کاری مجبورن توش کد بنویسن! اما تو توزیعهایی مثل اوبونتو و فدورا و خیلی از توزیعهای دیگه میشه به سادگی هر کاری انجام داد.
لینک دانلود آخرین نسخهی کامل ns2:
دانلود آخرین (تا امروز البته!) نسخهی کامل ns3:
اگه سوالی بود در خدمتم. البته با ns3 من کار نکردم و فقط در حد نصبش فعلا میتونم کمک کنم!