۰
subtitle
ارسال: #۱

miss در عملیات write
سلام
وقتی داریم از حافظه میخونیم خب تعریف cache miss , cache hit معلومه.
ولی miss وقتی که در حال نوشتن هستیم چه معنیای میده ؟؟؟؟
وقتی داریم از حافظه میخونیم خب تعریف cache miss , cache hit معلومه.
ولی miss وقتی که در حال نوشتن هستیم چه معنیای میده ؟؟؟؟
۰
ارسال: #۲

miss در عملیات write
ممکنه که بعلت کمبود فضا اون بلاک از کش خارج شده باشه و حالا که CPU می خاد بنویسه اون بلاک دیگه تویه کش نیست!
۰
ارسال: #۳

miss در عملیات write
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)ahp89 نوشته شده توسط: ممکنه که بعلت کمبود فضا اون بلاک از کش خارج شده باشه و حالا که CPU می خاد بنویسه اون بلاک دیگه تویه کش نیست!خب اصلا چه نیازی هست توی cache باشه ؟؟ اگه نباشه که بهتره. دیگه بین دیتای cache و حافظه تناقضی هم پیش نمیاد
بعد گفته که وقتی CPU میخواد write کنه در یه سری شرایطی دیتا رو میاره توی cache. میاره که چی بشه ؟؟ :-؟
ارسال: #۴

RE: miss در عملیات write
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)ahp89 نوشته شده توسط: ممکنه که بعلت کمبود فضا اون بلاک از کش خارج شده باشه و حالا که CPU می خاد بنویسه اون بلاک دیگه تویه کش نیست!خب اصلا چه نیازی هست توی cache باشه ؟؟ اگه نباشه که بهتره. دیگه بین دیتای cache و حافظه تناقضی هم پیش نمیاد
بعد گفته که وقتی CPU میخواد write کنه در یه سری شرایطی دیتا رو میاره توی cache. میاره که چی بشه ؟؟ :-؟
فک کنم شما با خود حضور کش مشکل دارین
میاره تویه کش که لوکالیتی رو حفظ کنه چون احتمال میده بزودی به این داده نیاز خواهد داشت !
بازم دوست دارم سوالتونو واضح تر بپرسین!
بهر حال تکنیک های write through و write back هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن دقت کنید که در کتاب اقا یوسفی صفحه ۲۰۱ گفته که لازم نیس حتما دیتا در کش باشد برای نوشتن , و دو راه حل write allocateو no write allocate رو مطرح کرده.
۰
ارسال: #۵

miss در عملیات write
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ)ahp89 نوشته شده توسط: فک کنم شما با خود حضور کش مشکل دارینفک کنم فهمیدم. مرسی.
میاره تویه کش که لوکالیتی رو حفظ کنه چون احتمال میده بزودی به این داده نیاز خواهد داشت !
بازم دوست دارم سوالتونو واضح تر بپرسین!
بهر حال تکنیک های write through و write back هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن دقت کنید که در کتاب اقا یوسفی صفحه ۲۰۱ گفته که لازم نیس حتما دیتا در کش باشد برای نوشتن , و دو راه حل write allocateو no write allocate رو مطرح کرده.
من فک میکردم برای وقتی که میخوایم بخونیم از حافظه نیاز داریم که توی کش بنویسیم که اینجا hit یا miss رخ میده.
فک نمیکردم که نوشتن از بعدش میاره توی کش.
حالا فک کنم افتاد
اگه بازم خوندم دیدم اوکی نشد ایشالا مزاحم میشم دوباره
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close