تصمیمت هم احساسیه و هم اشتباه . توضیح کافی بده برای چی php رو با سیسکو میخوای ؟ مطمینم میگی علاقه دارم . بعد که ازت بپرسیم اوکی افرین بازار کارشم بد نیست . ارشد و برای چی میخوای ؟ جوابت یکی از این هاست :
ارشد و همه میگیرن ما هم روش / ارشد و برای علاقه به تحصیل می خوام . / برای کارم میخوام . / ...
اوکی تا این جا هم درست . اما دانشگاه دولتی ه دیگه منو کشته .
ضمنا وقتی ادعا کنی به این ۳ فیلد مختلف علاقه داری ۲ تا مشکل هست :
۱ - تو یک متخصص نمیشی . نهایتش یه حکیم یا علامه میشی . ببخشید ولی دورش گذشته که یکی مثل ابن سینا بحرالعلوم بشه یا جامع العلوم . دوست عزیز همین الان سیسکو خودش ده ها فیلد تخصصی داره که عمرتو بزاری نهایت تو ۳ - ۴ تاش متخصص میشی .
۲ - اگر این همه فیلد علاقه داری دوست من ، توصیه اکید میکنم چون داری راجع به زندگیت شبیه دوران مدارس راهنمایی ( او جایی که شروع می کنن به سنجش علایق تا ۳ - ۴ سال ) فکر می کنی . حتما با مشاور تحصیلی مشورت کن راجع به فیلد هات . البته هممون همینطوریم ها . من هر وقت مقاله ای راجع به نجوم میخونم یاد انجمن نجوم اماتور در ۱۵ سال پیشم می افتم و اه میکشم . ولی فقط برای ده دقیقه قفل میشم روش .
دوست عزیز زبانی مثل PHP و پایتون زبان های سروری هستن . عمر مفیدشون کمتر از ۱۰ ساله . خودت مقایسه کن مثلا ما همین ۱۰ -۱۲ سال پیش فقط داس داشتیم . روزی که win95 اومد کف هممون در اومده بود . اما الان قابل مقایسه هست ؟ شما تا بیای حرفه ای بشی ۳ - ۴ تا از این زبونا میان و میرن . اونوقت شما خاک خورده برنامه نویسی شدی و بهره های مالی و معنوی می بری . منظورم اینه که کلی تجربه نیاز داری. سیسکو و ارشد هم همینه . خود ارشد تا بیاد وصل شه به دکترا و تخصص ، دست کم ۱۰ سال ازت وقت کامل می گیره .
پس به نظر من تصمیم شما هم احساسیه و هم اشتباه . بگرد ببین چرا نتونستی لجام علایقت رو در دست بگیری . گیرت کجاست ؟ گاهی ادما از دیدن ادمای موفق سر ذوق میان و دوست دارن راه اونا رو برن .
آخرین توصیه برادرانه من به تو دوست عزیز اینه که حتما حتما حتما بری پیش مشاور تحصیلی تا راه آینده ات روشن تر شه .