(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: حالا اگر هم بشه ۶ترم اوله یا ۸ ترم؟!
اگه درستون تمومیده باشه که ۶ترم اول وگرنه که معدل کل رو اعمال میشه (y)
" در قسمت رتبه کل داوطلب در سهمیه برای من ستاره قرمز درج شده و نوشته شده در این گرایش حدنصاب نمره عملی را دارا نیستم در حالی که در قسمت رتبه داوطلب بدون سهمیه رتبه ام از آخرین رتبه مجاز کمتر میباشد ولی باز من غیر مجاز شده ام چرا؟
پاسخ
در گزینش اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی یک نمره علمی وجود دارد و یک نمره نهایی منظور از نمره علمی، نمره تعیین شده با توجه به نمرات اکتسابی داوطلب و ضرایب مربوط به هر درس بدون تاثیر معدل موثر و منظور از نمره نهایی، نمره داوطلب با تاثیر معدل موثر می باشد.
لذا از انجا که از شرایط مجاز شناخته شدن داوطلب برای انتخاب رشته کسب حدنصاب نمره علمی است، در صورتی که این شرط احراز نشود داوطلب مجاز به انتخاب رشته نخواهد شد.
[undefined=undefined]بنابراین داوطلبی که در کارنامه علمی خود رتبه در سهمیه را بهتر از رتبه اخرین فرد مجاز بدون در نظر گرفتن سهمیه می بیند دلیل آن این است که رتبه بندی اعلام شده در سهمیه با تاثیر معدل موثر می باشد.[/undefined]"
این قسمت رو من تو پرسش و پاسخ های سازمان سنجش دیدم که نشون میده معدل در رتبه ی در سهمیه اعمال شده!!!