(۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: هدفتون از این گرایش یا رشته چیه؟
راستش من تحقیق در عملیات رو به خاطر بهینهسازی و بیشتر بهینهسازی هوشمند انتخاب کردم، ولی الان میبینم که تنها بحثهای مدیریتی در این گرایش مطرح هست که از بهینهسازی هم کمک گرفتند. تا قبل از اون هم دیدی نسبت به هوش مصنوعی نداشتم تا اینکه یکی از دوستان که ارشد هوش مصنوعی میخوند رو دیدم و بحث بر سر دادهکاوی شد و سرفصلهای درسیشون -پردازش تکاملی / یادگیری ماشین / شبکه های عصبی / الگوشناسی آماری / هوش مصنوعی پیشرفته- رو بهم گفت و من کمکم به این گرایش علاقه پیدا کردم. حالا شاید این تصمیمم هم بر اساس وهم باشه و من این نکته رو رد نمیکنم!
(۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: چقدر با کاربرد و بازار کاره اون آشنا هستید؟
راستش اصلا آشنایی ندارم، من به شخصه دوست دارم حتی با سطح بهروری کمتر از نظر مادی، زندگی آیندهم در یک محیط آکادمیک باشه. اینه که بیشتر میخوام در صورت ادامه باز به دانشگاه یا یک موسسه تحقیقاتی برگردم.
(۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: شما به رشته های مهندسی علاقه دارید یا علوم؟
واقعیتش برای من وجه تمایز و خاصیت مشخصهی «رشتههای مهندسی» و «علوم پایه» مشخص نیست. از چه منظری من باید به این سوال پاسخ بدم؟
برای مثال من وقتی کارشناسی ریاضی میخوندم، در درس آنالیز عددی -که فنیها با نام محاسبات عددی اون رو میشناسن- بعد از خوندن یه الگوریتم اون رو تحت وب پیادهسازی میکردم. نمیدونم این مثال تونست دید من رو روشن کنه یا نه، ولی من به کار کردن روی دادهها با روشهای ریاضی و یادگیری ماشین -مثلا پردازش اتوماتیک تصویر توسط ماشین- علاقه دارم.