۰
subtitle
ارسال: #۱

موضوع پیشنهادی سیستم های خبره
در مورد سیستم های فازی برای درس سیستم های خبره دنبال موضوع می گردم.
دوستان پیشنهادی در این زمینه دارند؟
دوستان پیشنهادی در این زمینه دارند؟
۰
ارسال: #۲

تشخیص بیماری(مثلا قلب) با استفاده از متغیرهای فازی
۰
ارسال: #۳

سلام
من دوره لیسانس این درسو پاس کردم با VPX کار کردم و موضوع:عیب یابی کامپیوتر بود ک با توجه ب وسیع بود حیطه این موضوع،خود استاد پیشنهاد کردن فقط در زمینه عیب یابی کارت گرافیک و سی پی یو و مادر برد کار کنم.
دوست قبلی هم موضوع خوبی گفتن.یکی از دوستام سیستم خبره چشم پزشک رو کار کرد در واقعا بیماری های مربوط ب چشم!
با توجه ب اسم درس هرچیزی میتونید انتخاب کنید:عیب یابی کامپیوتر،تشخیص بیماری،عیب یابی ماشین،سیستم خرید کالا،خرید خودرو...
برا اینکار هرموضوعی ک انتخاب کنید در مرحله اول باید اطلعاتتون دراین زمینه کامل باشه با تحقیق و مصاحبه با افرادی ک کارشون اینه میتونید کارتون رو شروع کنید...با سوال و جواب کردن از اونا باید درخت های تصمیم گیریتون رو رسم کنید و در نهایت نوشتن برنامه(من با توجه ب روال کار VPX اینو گفتم)
موفق باشید
تازه متوجه سوالتون شدم...اینکه گفتید در زمینه سیستم های فازی!
باتوجه ب تعریف سیستم های فازی همون موضوع ها فک کنم جواب بده؟!
با برنامه خاصی باید کار کنید؟
من دوره لیسانس این درسو پاس کردم با VPX کار کردم و موضوع:عیب یابی کامپیوتر بود ک با توجه ب وسیع بود حیطه این موضوع،خود استاد پیشنهاد کردن فقط در زمینه عیب یابی کارت گرافیک و سی پی یو و مادر برد کار کنم.
دوست قبلی هم موضوع خوبی گفتن.یکی از دوستام سیستم خبره چشم پزشک رو کار کرد در واقعا بیماری های مربوط ب چشم!
با توجه ب اسم درس هرچیزی میتونید انتخاب کنید:عیب یابی کامپیوتر،تشخیص بیماری،عیب یابی ماشین،سیستم خرید کالا،خرید خودرو...
برا اینکار هرموضوعی ک انتخاب کنید در مرحله اول باید اطلعاتتون دراین زمینه کامل باشه با تحقیق و مصاحبه با افرادی ک کارشون اینه میتونید کارتون رو شروع کنید...با سوال و جواب کردن از اونا باید درخت های تصمیم گیریتون رو رسم کنید و در نهایت نوشتن برنامه(من با توجه ب روال کار VPX اینو گفتم)
موفق باشید
تازه متوجه سوالتون شدم...اینکه گفتید در زمینه سیستم های فازی!
باتوجه ب تعریف سیستم های فازی همون موضوع ها فک کنم جواب بده؟!
با برنامه خاصی باید کار کنید؟
۰
ارسال: #۴

از هر دو دوستی که نظر دادن ممنونم.
نه، با برنامه خاصی نباید پیاده سازی بشه.
موضوع جنبه تحقیقاتی داشته باشه نه پیاده سازی.
مثالا موضوع هایی در زمینه های:
۱- احتمال بیزین
۲- تئوری هارتلی
۳- تئوری شانون
۴- تئوری دمپستر شافر
۵- مدل مارکوف
۶- یا خود تئوری های فازی
نه، با برنامه خاصی نباید پیاده سازی بشه.
موضوع جنبه تحقیقاتی داشته باشه نه پیاده سازی.
مثالا موضوع هایی در زمینه های:
۱- احتمال بیزین
۲- تئوری هارتلی
۳- تئوری شانون
۴- تئوری دمپستر شافر
۵- مدل مارکوف
۶- یا خود تئوری های فازی
۰
ارسال: #۵

سلام دوستان عزیز
ب یک موضوع سخت و مفید یرای پروژه سیستم خبره نیازمندم. باید با نرم افزار clips پیاده اش کنم
لطفا تو انتخاب موضوع کمکم کنید. مرسی
ب یک موضوع سخت و مفید یرای پروژه سیستم خبره نیازمندم. باید با نرم افزار clips پیاده اش کنم
لطفا تو انتخاب موضوع کمکم کنید. مرسی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close